22M, vaga general a l’ensenyament

Actualització IMPORTANT

Les escoles del barri han convocat una gran trobada de centres educatius que tindrà lloc a les 17.00 h a la plaça de la Sagrada Família (on fèiem les assemblees l’estiu passat). Seria bo que hi assistís el màxim de persones de l’assemblea, en una lluita amb la qual estem compromeses com és la de l’ensenyament públic.

La lluita per una educació universal, pública i de qualitat és un dels eixos d’acció fonamentals de l’Assemblea de Drets Socials de l’Eixample. En aquest sentit, l’assemblea se suma i dóna tot el seu suport a la convocatòria de vaga general en tot el sector educatiu, que aglutina professorat, alumnes, PAS i personal investigador tant de centres universitaris com de primària, secundària i escoles bressol.

Les contínues agressions al sistema públic d’ensenyament, en forma de retallades i corporativització del sector, són motius de sobra per plantar-se i manifestar el nostre rebuig de manera clara i contundent. Per això, convoquem a tots els centres d’ensenyament dels barris de la Dreta de l’Eixample, Sagrada Família i el Fort Pienc a fer vaga i participar a la

manifestació dimarts 22 de maig a les 12.30 h a plaça Universitat

Posteriorment, a les 14.00 h, se celebrarà una assemblea general d’educació, oberta a tothom, a pl. Sant Jaume l’Estació de França.

Imatge

Deixa un comentari