Acta 22.05.2013

1. Aturem el desallotjament de La Resposta

Convocatòria dimarts 28 a les 7 h davant La Resposta per evitar desallotjament. Ens conviden tot el cap de setmana a les activitats

2. Campanya Sanitat

El proper dimecres es presenten propostes de material, si és possible ja amb un disseny (octavetes sobre privatització i sobre apartheid sanitari)

Video amb testimonis del barri: tenim tres. Continuem cercant fins tenir-ne més, centralitza la info Rodolfo (celiawisconsin@gmail.com)

Estratègies per iniciar la campanya:

Sensibilització:

– Professionals de la sanitat
– Veïns i veïnes, persones afectades
– Comentem posar paradeta a la porta de CAPs i mercats, també podria ser als hospitals.

–Parlarem amb l’Assemblea de Guinardó per conèixer la seva experiència (tenen una campanya i van sovint al’Hospital de Sant Pau a recollir signatures).
–Proposta iniciar campanya amb assemblea oberta amb convidats (Guinardó, altres col·lectius, AAVV.
–Ens trobarem amb l’Associació de Veïns de Sagrada Família per explicar la campanya i tenir apropament (Rodo, Marta, Natalia).

Altres idees: reclamacions (enquesta, s’hauria de concretar), hem de conèixer més la realitat del barri, demanar hora per donar a conèixer al personal sanitari als CAP, coordinar tema sanitat amb escoles i marea groga, altres…

3. Properes convocatòries importants:

Divendres 24 maig: reunió de barris pel tema sanitat (assistirem). Cal gent pels escraches i per portar la campanya als territoris

Dissabte 15 de juny: trobada sobre apartheid sanitari (a confirmar)

4. Mani contra la repressió i detingudes 15M

Es comenta el cas de les 5 detingudes a Sabadell el 15M (la majoria de BCN), per ordre de l’Audiència Nacional, els apliquen la llei antiterrorista i poden caure fins 20 anys sense proves, a partir de comentaris al Facebook, impunitat repressiva. S’inicia campanya de solidaritat.
Es comenta també el cas de detingudes vaga general. Es decideix fer sopar a l’Ateneu per recol·lectar fons (possiblement divendres 31 de maig)

1 de juny per la tarda: manifestació des del parc del Clot

4. No devem no paguem! Què es foti la Troika! Juntes podem!

Aquest espai està organitzant mani 1 de juny 19 hores a plaça Universitat (per a que no coincideixi horari amb l’antirepressiva) per calentar motors davant l’aprovació dels pressupostos de la Gene: es farà aquell dia crida al parlament per aturar pressupostos.

Convocarem per la mani i es farà difusió: aquest dissabte al taller de grafittis a la resposta pancartes. Farem còpies-autogestió del cartell que ens han d’enviar i els portem dimecres vinent per enganxar. ES faran enganxines, dimecres vinent fem enganxada o quedem dia (Ada)

5. Espai de coordinació barris 15M-Barcelona

Es fa breu valoració sobre 12M-15M i les dificultats de coordinar barris, la transformació d’algunes formes de lluita… per la propera assemblea tindrem més informació i valorarem retornar a l’espai de coordinació de barris. http://espaicoordinacio.net/noticies-2/

6. Campanya Aigua és vida

Es comenta que cada vegada hi ha més impagament i famílies sense aigua, no hi ha dades oficials però hauria de ser un tema a no oblidar (més de 30.000 famílies a bcn). Continuar contacte amb Plataforma Aigua és Vida per portar campanyes que impulsin al barri i donar-los suport davant les pressions d’Agbar.

7. Concentracions properes

CONCENTRACIÓ A PL. CATALUNYA el div. 24 de maig a les 17.30 per les víctimes del Rana Plaza, Bangladesh. http://tinyurl.com/naflot6

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: