Acta 27.03.2013

Acta 27.03.2013

Ordre del dia

 1. Prèvies
 2. Acte sanitat
 3. Mani provida
 4. UCFR Eixample
 5. Impressora antiga
 6. 1r de Maig
 7. Xarxa de Suport Mutu
 8. Comissions
  1. Campanya exclusió sanitària
  2. Economia
 9. Altres

 

1. Prèvies

No n’hi ha cap

 

2. Acte sanitat

S’explica com va anar l’acte de diumenge 24 de Sanitat per Tothom. Incidència en els aspectes xenòfobs i classistes de l’accés al dret a la salut. Ha deixat de ser un dret per convertir-se en un privilegi. Es planteja la idea de crear una guia de grups d’acompanyament per donar suport a gent afectada per l’exclusió sanitària. Com que no era un debat obert, no es van poder qüestionar moltes coses.

 

3. Mani provida

Les entitats ultracatòliques tornen a convocar concentració antiavortista per celebrar “el dia de la vida”. Dissabte 6 d’abril a les 11.30 h a l’Av. Gaudí. La contraconcentració està convocada a les 11.00 h. Proposem penjar pancartes a l’Av. Gaudí en contra dels seus missatges. Proposem aconseguir preservatius (masculins i femenins) i un taller sobre salut sexual i avortament (informació dades a Àfrica, on l’Església s’oposa al preservatiu). Redactem un text explicant la nostra postura. Recuperem la pancarta del 8 de març.

 

4. UCFR Eixample

L’Ateneu Cerdà fa una reunió el 9 d’abril per constituir UCFR Eixample. Debatem si ens interessa implicar-nos. Pensem que si hi anem ha de ser per incidir en què no tot el feixisme és el que es defineix com a tal i també hi ha feixisme institucional i d’estat.

 

5. Impressora antiga

L’hem de treure de La Cruïlla perquè hi han de fer obres i a més ja no funciona. Un company preguntarà als Encants Vells si algú ens la voldria comprar. Dimecres que ve en tindrem resposta, si no la volen, dijous que ve quedarem per anar unes quantes a La Cruïlla i deixar-la als trastos perquè se l’emportin :(

 

6. 1r de Maig

Ens ha arribat un qüestionari de la Coordinadora Laboral 15M amb unes preguntes per preparar la mani alternativa de l’1 de Maig. Ja veurem com ens hi sumem.

 

7. Xarxa de Suport Mutu

Van fer assemblea oberta que valoren positivament. Van sortir projectes nous per al barri, especialment la col·laboració amb l’ADSE, fer assemblea oberta una vegada al mes, reciclar menjar en grups (de manera planificada i organitzada) i un menjador popular. Contactar amb altres entitats del barri: PAH, banc del temps, etc. Hi ha la idea de treballar el tema dels acomiadaments, però encara cal madurar-la.

 

8. Comissions

a. Campanya exclusió sanitària: la comissió de l’Ateneu ja té correu electrònic,ateneu.adsedreta@gmail.com. Per al dia 12 han confirmat assistència Papeles para Todos i han enviat també un mail a una organització de Treballadors Sexuals i s’ha enviat mail també a Treballadors de la Llar. La Montse Pineda també ens ha confirmat assistència. Del centre de salut del Raval, la P. hi ha establert contacte. A més del text genèric de la campanya, cada grup de treball farà un text de presentació de cada acte en concret. Tenim tres possibles col·lectius pel tema del treball sexual, ho intentarem amb totes tres. Per a la del 26, s’ha contactat amb la Plataforma Dempeus, Cafè amb Llet i el periodista Oriol Güell. Es planteja també de parlar amb gent del Sant Pau, Dos de Maig o el Clínic. Si es vol posar pel·li no es pot fer al carrer, però s’ha de valorar.

b. Economia: Un dels membres de la comissió demanen disculpes per la gestió de la comissió i la deixa. Porten els diners que tenim ara mateix, però com que no hi ha ningú més de la comissió se’l queda la Sh.

 

9. Altres

 • Demà 28 de març, a les 18.30h, xerrada a La Resposta sobre la pressió estètica (en el marc de jornades feministes).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: