Acta 19.06.2013

  1. Can Botxí

Unes companyes han vingut per explicar-nos que han ocupat un espai a Lepant amb Travessera de Gràcia, Can Botxí (una antiga caserna militar). Hi haurà bàsicament habitatges, però una de les sales la volen fer servir per a activitats. Ens demanen que si tenim contactes de famílies amb necessitats econòmiques les convidem a anar-hi. Volen que les habitants s’impliquin en la rehabilitació de l’espai. Ens passem telèfons i deixen el mail de contacte: canbotxi(arrova)gmail.com

  1. Manifestació de suport als cinc presos anarquistes

Convoquen manifestació de suport als cinc companys de Sabadell detinguts el 15 de maig. Divendres 21, a les 19.30 h, a la Font de Canaletes. Com a assemblea de barri ens trobarem directament allà.

  1. Trobada Sanitat

Algunes companyes van anar-hi a la trobada. Allà es va presentar la Plataforma pel Dret a la Salut Universal, que va explicar tot el que suposarà el canvi de la llei, tant en l’àmbit estatal com en l’autonòmic.

També s’hi va presentar el grup Yo Sí Sanidad Universal de Catalunya, que crea grups d’acompanyament per a les persones a qui es vol negar aquest dret (s’han enviat diversos mails sobre aquest tema). S’hi va constituir el grup d’acompanyament Yo Sí Eixample.

Dissabte 29 a les 13.30 h faran una cadena humana al voltant de l’Hospital Clínic.

Un company ha fet un mapeig de totes les institucions sanitàries de qualsevol tipus al barri.

El dimarts 2 de juliol una empresa farmacèutica estarà fent publicitat a la plaça del Fort Pienc. Potser podríem fer una acció en contra.

  1. Altres

Convoquen a la manifestació per l’Alliberament Lèsbic, Gai, Trans, Bisexual i Intersex, dissabte 29 de juny a les 18.30 h a plaça Universitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: