Acta 05.06.2013

1. SANITAT.

– El dia 16 de juny es fa el taller d’acompanyament, que venen companyes de Madrid a explicar la seva experiència. TOTES LES QUE POGUEMI HEM D’ANAR. Serà a les 11.00 a 14.00h al Casal del Pou de la Figuera (C/ Sant Pere més baix, 70)

– El dia 15 de juny l’hospital de la Vall d’Hebron fan una cadena humana.

– Materials: Un company ha editat un panflet amb diferents informacions sobre el real decret, i també eines de desobediència. Es modificarà perquè tingui una estètica més Adse.

– Per altre banda hi ha molt de material fet per grup de sanitat de barris, que hauriem de distribuir durant els propers dos caps de setmana a les festes del Fort Pienc.

Important: DISSABTE DIA 15 A LES 19 HORES MUNTEM TAULA INFORMATIVA. Per fer aquesta taula cal: pancarta, xapes, fulls de signatures, panflets, i la octaveta que estem fent.

També disposem d’una guia de desobediència per a profesionals, s’hauria de repartir als caps i hospitals.

2. BARRI

– S’ha parlat amb les treballadores en lluita de la biblioteca de la Sagrada Familia. Estan en lluita per les retallades i perquè ara obriràn dos noves biblioteques però, no contractaran gent nova. Diuen que vindràn a l’assemblea quan fem les assemblees a d’alt.

– Aquesta setmana es parlara amb l’associació de veïns per plantejar-lis col·laboració en la campanya de Sanitat per a Tothom.

3. ANTIREPRESSIU

– Aquesta setmana hi ha hagut el judici del vaguistes del Clot, estiguem pendents ja que aviat sortirà la sentència. + info: https://solidaritat29m.noblogs.org/

– El dia 14 de juny hi ha el judici de les companyes de Les Corts

– Dia 21 de juny mani concentració en solidaritat amb les 5 anarquistes de barcelona. a les 20h a Canaletes.

4. PROPERA ASSEMBLEA

S’acorda fer la següent assemblea a l’Ateneu a les 20.30. Ens cal un espai cómode per articular la campanya i quan ens vam reunir a l’Ateneu aprofitavem més el temps

Això no vol dir que renunciem a les assemblees al carrer, quan la campanya tingui cara i ulls farem una presentació en una assemblea al carrer ben promocionada, amb cercavila, cartells… etc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: