Acta 05.06.2013

1. SANITAT.

– El dia 16 de juny es fa el taller d’acompanyament, que venen companyes de Madrid a explicar la seva experiència. TOTES LES QUE POGUEMI HEM D’ANAR. Serà a les 11.00 a 14.00h al Casal del Pou de la Figuera (C/ Sant Pere més baix, 70)

– El dia 15 de juny l’hospital de la Vall d’Hebron fan una cadena humana.

– Materials: Un company ha editat un panflet amb diferents informacions sobre el real decret, i també eines de desobediència. Es modificarà perquè tingui una estètica més Adse.

– Per altre banda hi ha molt de material fet per grup de sanitat de barris, que hauriem de distribuir durant els propers dos caps de setmana a les festes del Fort Pienc.

Important: DISSABTE DIA 15 A LES 19 HORES MUNTEM TAULA INFORMATIVA. Per fer aquesta taula cal: pancarta, xapes, fulls de signatures, panflets, i la octaveta que estem fent.

També disposem d’una guia de desobediència per a profesionals, s’hauria de repartir als caps i hospitals.

2. BARRI

– S’ha parlat amb les treballadores en lluita de la biblioteca de la Sagrada Familia. Estan en lluita per les retallades i perquè ara obriràn dos noves biblioteques però, no contractaran gent nova. Diuen que vindràn a l’assemblea quan fem les assemblees a d’alt.

– Aquesta setmana es parlara amb l’associació de veïns per plantejar-lis col·laboració en la campanya de Sanitat per a Tothom.

3. ANTIREPRESSIU

– Aquesta setmana hi ha hagut el judici del vaguistes del Clot, estiguem pendents ja que aviat sortirà la sentència. + info: https://solidaritat29m.noblogs.org/

– El dia 14 de juny hi ha el judici de les companyes de Les Corts

– Dia 21 de juny mani concentració en solidaritat amb les 5 anarquistes de barcelona. a les 20h a Canaletes.

4. PROPERA ASSEMBLEA

S’acorda fer la següent assemblea a l’Ateneu a les 20.30. Ens cal un espai cómode per articular la campanya i quan ens vam reunir a l’Ateneu aprofitavem més el temps

Això no vol dir que renunciem a les assemblees al carrer, quan la campanya tingui cara i ulls farem una presentació en una assemblea al carrer ben promocionada, amb cercavila, cartells… etc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: