Acta 03.07.2013

Fem aquesta assembla de forma excepcional a Can Botxí per conèixer el projecte i donar el nostre suport.

1.    Campanya sanitat i grups d’acompanyament

S’explica la campanya Jo Sí Sanitat Universal en Cataluña, i que es farà una primera trobada dels grups d’acompanyament.

Es convoca una reunió de l’Eixample Dret (obert a tot l’Eixample i qui vulgui participar): a l’Ateneu Popular a les 8h del vespre, dimarts dia 9 de juliol.

Encuentro de Grupos de Acompañamiento contra la Exclusion Sanitaria en Cataluña: el encuentro será el próximo Sabado 13 de Julio a las 18 horas en el Espai Jove Fontana, C/ Gran de Gracia 190

El objetivo del encuentro es doble: Conocer la experiencia de los distintos grupos que ya estan funcionando en Catalunya:  http://defensasanitatpublica.wordpress.com/2013/06/26/campana-jo-si-sanitat-universal-grupos-acompanamiento-contra-apartheidsanitario/
Y presentar el Manual para grupos de acompañamiento en Catalunya

2.  S’informa de la campanya contra la pena de mort d’Amnistia Internacional i el comunicat contra les detencions arbitràries i discrimitòries que s’estan produint darrerament (manifestacions, immigració, etc.)

3. S’informa i es demana suport per organitzar un taller i/o acte amb un dels fundadors dels Yes Men, activistes de la contrainformació. Es difondrà convocatòria (el taller será el 18 o 19 de juliol a lloc encara per concretar).

4. S’informa de la situació de les 5 persones preses des del 15M acusades de terrorisme, les dificultats que es troben per rebre visites i comunicar-se a l’exterior degut al duríssim règim FIES, la dispersió en diferents presons de Madrid. Es fa una crida a la solidaritat i a continuar la campanya en la què companyes de l’ADSE i la Xarxa de Suport Mutu estan implicades.

5. Ens expliquen el projecte de Can Botxí, encara per perfilar, les dificultats legals i la feina els propers mesos. La proposta és habilitar una part de la casa per habitatge i altre per ús social, ja que han desallotjat els altres espais de les casernes. Es demana suport i col·laboració quan es pugui per netejar i habilitar els espais. Es farà inauguració, encara sense data.

6. Es farà el sopar el 12 de juliol a partir de les 21.00h a l’Ateneu Popular de l’Eixample. Decidim que ens repartirem entre totes el què cal portar i a la propera assemblea ho acabem de decidir.

7. Es recorda el mercat sense diners del diumenge 9 de juliol i es debat on fer les properes assemblees: estem d’acord en tornar a les places que és on som visibles i l’espai natural de les assemblees obertes de barri.

La propera assemblea de l’ADSE serà dimecres (10 de juliol) a les 20:30 a l’Avinguda Gaudí-Provença.

Extra: El proper 9 de juliol a les 16:30 concentració contra el desallotjament de les naus de poblenou a Plaça Sant Jaume (per fer pressió coincidint que es reuneixen amb l’alcalde).

Ens demanen que com assemblea signem el manifest contra el desallotjament i per donar una sortida digna a la situació, sense repressió i amb alternatives d’allotjament. http://www.elpoblenou.cat/index.php/apropem-nos/xarxa-de-suport-als-assentaments

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: