Acta 29.05.2013

Ordre del día

 

1. CAMPANYA SANITAT

 

2. XARXA DE SUPORT MUTU

 

3. CONVOCATÒRIES PROPERES MANIFESTACIONS

 

4. VALORACIÓ ASSEMBLEA

———————————–

1. Per una banda, s’ha fet el contacte amb l’Associació de Veïns de la Sagrada Família i diuen estar disposades a participar en la campanya. Es queden a l’espera de propostes o convocatòries.

 

Per altre banda s’ha contactat també amb l’Assemblea del Guinardó que està treballant ja aquest tema i per proposar-les de fer la campanya conjuntament. Ellxs comenten que tenen coses pensades també i ens aniran avisant per afegir-nos, però els hi sembla bé fer coses conjuntament. Es comenta a l’assemblea que hauríem de parlar més concretament del que volem o com ho volem fer.

 

Un company informa que un amic seu que és Doctor s’ofereix a visitar 2 hores a la setmana a qui ho necessiti.

 

Un altre company de l’ADSE s’ofereix a fer una octaveta-proposta amb els textos que es van enviar al correu de l’ADSE, que encara no s’ha pogut fer. (Estan adjunts, mireu-lo i el proper dia ho comentem entre totxs).

 

Respecte al vídeo amb casos concrets que volem fer, encara no s’han confirmat casos. No més hi ha un possible cas. Continuem amb la recerca.

 

Per últim, un company ens fa un resum del que es va parlar a l’assemblea del grup de Sanitat de barris:

 

– El 15 de juny faran una cadena humana al Vall d’Hebron

 

Fins el dia 15 es ficaran paradetes donant informació

 

Es farà un escrit amb diversos temes de la sanitat

 

– S’ha fet el contacte amb el grup de sanitat de Madrid i aquest expliquen el treball que estan portant a terme amb resultats molt positius: grups d’acompanyaments, demanda de factura però desprès no pagar-la (especificaran els passos) i han fet un full de desobediència, que al grup de Barcelona traduiran aprofitant lo que ja està fet.

 

2. La Xarxa farà una cafeta antirrepresiva a l’Ateneu Popular de l’Eixample el dia 7 de juny, pels 5 anarquistes preses de Barcelona. Més info a la següent pàgina: http://freedomforthefive.wordpress.com/

 

– Proper Mercat de Intercanvi a finals de juny.

 

– Ens recorden i conviden a les nits de reciclatge dels dilluns, a les 21h a l’Ateneu.

 

3. Quedem per a les manifestacions del dissabte 1 de juny a la tarda: 17h pels vaguistes del Clot i a les 19h “que es foti la troika”.

 

El primer judici de les companyes del CLOT començarà el dia 5 juny. Es convoca concentració: http://solidaritat29m.noblogs.org/2013/04/16/comunicat-ni-7-ni-1-ni-mig-ni-cap/

 

4. Veiem que cada dimecres som menys persones a l’assemblea. La propera assemblea haurem de pensar propostes per intentar augmentar novament el número de gent, i per tant, de forces. Es planteja canviar de dia l’assemblea, a un dissabte per exemple.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: