Acta ADSE 30.01.2013

Ordre del dia

 1. Agenda febrer
 2. Aigua És Vida
 3. Colpegem Juntes
 4. No Paguem
 5. Can Masdeu
 6. Mercat d’Intercanvi
 7. Altres

1. Agenda febrer

 • Divendres 1, 19.00 h: assemblea oberta de personal docent i universitats en lluita. Conviden moviments socials a participar-hi, a l’Ateneu Poble Sec.
 • Dissabte 2 febrer:
  • 10.30 h del matí: caputxinada 2.0. Convoca assemblea de professorat, a l’església dels Caputxins de Sarrià.
  • 18.00 h: Jornades de Formació Antirepressiva. Convoca Rereguarda en Moviment, a l’Ateneu Flor de Maig (Poble Nou), Dr. Trueta, 195 (metro Llacuna).
 • Dilluns 4, Xerrada i debat sobre el deute deute. Convoca Assamblea Guinardó-Baró, al CSO la Llamborda (c. Amílcar, 125)
 • Dijous 7 de febrer: vaga parcial TMB per la readmissió d’Andreu de Cabo. Concentració a les 9.00 h del matí davant els jutjats (Ronda de Sant Pere, 41)
 • Diumenge 10 febrer, 10.30 h: jornada de formació de Sanitat (intensiu fins les 16h). Convoquen barris, a l’Ateneu Flor de Maig (c. Dr. Trueta, 195).
 • Dijous 14 de febrer: concentració contra patronal (Anem per Feina) (detalls per concretar)
 • Dissabte 16 de febrer, 17.00 h: manifestació PAH (estatal), pl. Universitat.
 • Dissabte 23 de febrer: gran manifestació sectors en lluita (sanitat, ensenyament, etc.)
 • Dijous 28 de febrer:
  • Marxa d’Aturats, des de Sant Vicenç del Horts fins al Parlament (el dia que s’aproven pressupostos)
  • Vaga d’estudiants i manifestació (potser conflueix amb la d’aturats). També proposta de boicot a MWC. Detalls per definir.

 

2. Aigua És Vida

Han fet un manifest, necessiten 1.000 signatures de persones i 100 entitats per a posar una denúncia penal en defensa de la gestió pública de l’aigua, volen fer-ho abans que la campanya de la PAH, quan se sàpiga a qui se li cedeix la gestió es farà una convocatòria.

El tema de la insubmissió encara s’està debatent i encara no han arribat a un consens. S’hi estan assessorant.

Volen fer un pamflet com el que van fer de transport públic l’any passat amb La Directa.

Faran taller per entendre la factura de l’aigua i les diferències entre la nova factura (mensual en comptes de trimestral). Tenen dades concretes de quina despesa real ens suposarà, es calcula que seran 30€ més per família al mes. Al 2011, hi havia 25.042 llars avisades de tall de subministrament, al 2012 aquesta xifra s’ha apujat a 69.789. Els hem demanat que facin el taller també per al barri. Esperarem a després de la jornada de debat i mirarem de fer una jornada amb temps i convocar-hi molta gent. Proposem el 3 de març a la pl. Sagrada Família, i parlar-ne amb la FAVB. Els preguntarem quins punts volen tractar i si necessiten material, preguntar si es pot fer a l’aire lliure.

Ens reenviaran els mails a través del correu de l’ADSE.

 

Colpegem juntes

Es valora diferent la jornada de dissabte (bé) que la de diumenge (malament). Volen preparar coses per al 15M. Propostes per revifar els moviments socials. Demanen suport mutu per a les accions del mes de febrer.

Crítiques a l’organització. S’hi va fer una barreja d’organitzacions d’àmbits molt diversos. Es veu que hi havia la intenció de crear un espai fixe d’organització, però la gent hi va anar a fer difusió dels seus propis actes.

 

Acció 31G #NoPaguem

Accions al barri (a banda de la de l’ADSE):

 • 14.30 h Sant Pau
 • 20.30 h Glòries

Cal que siguem com a mínim deu persones per poder fer-ho. 8.00h a l’Ateneu i anem cap allà. De la gent d’avui, com a mínim serem set persones. Si podem, mirem de fer alguna impressió a casa de #NoPaguem i portar-la. Si som prou gent, ens plantejarem d’anar a obrir les portes de metro Sagrada Família. Quan ens trobem a l’Ateneu distribuirem tasques. En tenim material a l’Ateneu: ho deixem preparat abans de marxar.

 

Can Masdeu 9 febrer

S’enviaran mails per saber qui es queda a dinar. Un altre mail amb el full del debat i l’agenda del dia: 10.00h quedada Av. Gaudí per agafar el metro Sagrada Família. Tb hi ha un cotxe i una furgoneta per portar a gent que li pugui costar la pujada. Qui necessiti transport, que ho demani! També s’hi podran portar algunes coses, però no caldrà gaire material. Arribar-hi a les 11.00 h. Pausa per dinar. El dinar li podem proposar també a gent que no participi necessàriament a l’assemblea (amigues, família…). Acabarà aproximadament a les 19h.

 

Mercat d’Intercanvi

10 de febrer, 12.00 h del matí, al pg. de Sant Joan (metro Provença). Es passarà el cartell. Hi haurà dinar vegà, taller infantil, taller de bicis i poesia. Com sempre, si plou es farà al dissabte següent.

Altres

 • Reunió a Can Basté contra represàlies a presos. Hi ha dones preses en vaga de fam. Situació molt dura. Faran més activitats.
 • Manifest Plataforma pel Dret a la Salut: decidim no precipitar-nos i esperar a que algú que ho sàpiga millor ens assessori i decidir amb més criteri si ens hi adherim o no.
 • Paradeta a la calçotada de Sagrada Família: ens han eviat mail preguntant si hi volem fer paradeta, els contestarem dient-los que sí. Hi portarem materials de propaganda de l’assemblea, difusió acte Aigua És Vida (serà l’endemà), espai de reflexió i opinions i exposició. A més de tot l’stock de l’ADSE per vendre.

 

Propera assemblea, 6 de febrer a les 20.30h a l’Ateneu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: