Calendari pels propers dies

Us adjuntem les dates concretes de les nombroses mobilitzacions que es duran a terme a Barcelona aquests propers dies. Són diverses i d’un gran ventall temàtic:

– Dijous 13: manifestació en defensa de l’educació pública; des del parvulari fins a la Universitat. A les 18h. a Plaça Universitat

– Divendres 14: concentració de suport a Ester Quintana, agredida amb una pilota de goma pel cos repressiu dels Mossos d’Esquadra. A les 19h a Passeig de Gràcia amb Casp.

– Dissabte 15:  manifestació recordant la mort fa 20 anys de Pedro Álvarez, assassinat per un policia a l’Hospitalet. A les 17 h. a Plaça Universitat.

– Dissabte 15: manifestació #ciesNo, per tancar els centres d’internament de migrants. A les 17h a Plaça Espanya o a les 18h. al CIE de la Zona Franca.

– Dissabte 15 i Diumenge 16: jornades d’Autogestió. Organitza la Xarxa de Suport Mutu de l’Eixample Dreta. Durant tot el dia a l’Aurea Social (Carrer Sardenya 263).

– Dilluns 16: manifestació en contra de l’euro per recepta i la privatització de la sanitat. Sortirà a les 19:00 de la Plaça de la Revolució, a Gràcia, i acabarà a Sant Pau.

Salut i lluita!

 

 

 

A més a l’Hospital de Sant Pau continuaran els actes i la tancada! Sumeu-vos-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: