29/11, 8.00 h: Aturem un altre desnonament!

Com ja sabeu a finals de setembre vam aturar el desnonament de la nostra veïna gràcies a la solidaritat d’una seixantena de persones que aquell matí vam impedir que s’executés.
Han passat gairebé dos mesos i continua a casa seva. Durant aquest temps ha fet múltiples visites a Serveis Socials i a l’Oficina de l’Habitatge, per tal de que agilitzessin el seu cas i li adjudiquessin un nou pis per anar a viure. Tot i això, tan sols ha aconseguit la promesa d’un pis, però que a l’hora de la veritat, s’està quedant en això, una simple promesa que mai arriba.Diuen que li han concedit, però que encara no saben quan li donaran.
En canvi l’han informat de que el dia 29 de novembre haurà de marxar del pis; novament la volen desnonar, però ella no marxarà fins que no tingui les claus del nou pis.
Així que tornem a apel·lar a la vostra solidaritat i us convoquem novament el dijous 29 de novembre a partir de les 8h del mati al portal del carrer Marina 240 (entre València i Aragó) per tal d’aturar el desnonament de la nostra veïna.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: