L’ADSE se suma a la convocatòria contra el 12 d’octubre: Res a celebrar!

Davant la convocatòria de dues manifestacions el 12 d’octubre a Barcelona, per part de diversos col·lectius i partits polítics, per celebrar el dia de la Hispanitat, l’Assemblea de Drets Socials de l’Eixample ha decidit sumar-se a la concentració de denúncia d’aquest tipus de celebració. La convocatòria és a les 11.00 h a plaça Universitat, per denunciar el caràcter feixista, imperialista i xenòfob de les dues manifestacions.

Actualització: com a punt de trobada al barri hem establert pl. Tetuan a les 10.30 h, per anar-hi juntes des d’allà a pl. Universitat.


A continuació podeu llegir el manifest de la concentració:

Autodeterminació és genocidi

El 12 d’octubre l’espanyolisme celebra el dia de la Hispanitat o “Día de la Raza” en què s’enalteix el projecte imperialista espanyol a Amèrica: s’exalta l’ocupació, el genocidi i el racisme que va significar l’explotació, esclavatge, repressió, tortura i mort de milions de persones.

Aquest any l’espanyolisme vol fer recular al poble català i fer-nos renunciar al dret de decidir el nostre futur. La dreta i l’extrema dreta espanyolista uneixen forces (PP, PxC, La Falange, Ciutadans, Casal Tramuntana, MSR…) en defensa del projecte de l’Espanya Imperialista i contra el dret a l’autodeterminació dels Països Catalans.

És necessari sortir al carrer per mostrar el rebuig a aquesta manifestació que pretén exaltar la imposició i l’odi entre pobles.

És necessari mobilitzar-se contra els que pretenen exaltar el totalitarisme espanyol per tal de negar el poble català i el seu dret a decidir per la força i en una data tan simbòlica com l’inici de la conquesta i genocidi americà, fent-ho a més, de bracet amb el feixisme i el racisme.

No podran amb nosaltres. No desistirem en la nostra lluita per la llibertat i dignitat dels pobles!

12 d’Octubre res a celebrar!

Hispanitat és Genocidi, Autodeterminació Països Catalans!

11h Plaça Universitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: