Acta assemblea 10/10/2012

Acte ADSE-Dreta 10/11/2012

 1. Xarxa Suport Mutu
 • Mercat intercanvi el diumenge 21 octubre
 • Hi haurà diferents tallers que es prepararan pel 18-19 novembre
 1. Proposta Assemblea Plaça Catalunya

Des del grup Àgora, comissions d’Acampada Plaça Catalunya i persones autònomes es proposa que cada dissabte hi hagi assemblees a Plaça Catalunya a les 18 hores. Ho volen fer per fer front a la desaparició d’algunes assemblees de barri, fer més unió i evitar la sobreposició de convocatòries.

Des de l’ADSE es diu que això és una participació personal i que per tant l’assemblea no te res a discutir al respecte.// és positiu per les persones que no tenen espai de participació al barri, però no afecta a les que sí funcionen.

La propera assemblea a Plaça Catalunya serà diumenge 21 (dissabte hi ha convocatòria per Can Vies)

 1. Can Vies

Manifestació dissabte 20 octubre a les 11:30 a la Plaça de Sants contra el desallotjament del CSO CanVies. Es proposa que l’ADSE-Dreta faci una pancarta de suport per portar-la a la mani que es farà al Ateneu el dilluns 15 a les 20h.

 1. Universitat

Dijous 11 hi ha vaga estudiantil a les universitats de tot l’Estat.

 1. 12-octubre

Hi ha una contraconvocatòria a la manifestació de PP-Ciutadans-PxC-Falange. Es farà a Plaça Universitat a les 11 hores. Es convoca des de l’Esquerra Independentista però no va firmada ja es vol que sigui la més unitària possible i que mostri el màxim de rebuig. UCFR no fa convocatòria però dona suport a totes aquelles que es convoquin.

Hi ha un altre mani de col·lectius de migrants a l’Hospitalet a les 18 hores però es desconeix el lloc.

L’adse anirà a la contraconvocatòria de Plaça Universitat.L’ADSE quedarà a les 10:30 a la Plaça Tetuan al centre de la plaça. S’imprimiran docus contra el Tramuntana i es repartiran.

 1. 13-octubre

La manifestació començara a Plaça Catalunya a les 18 hores. El recorregut és Pl.Cat fins a Jardinets. Després de la manifestació s’anirà al edifici okupat de Nou Barri per celebrar l’aniversari.

L’ADSE s’uneix a la columna que es trobarà a la Plaça de les Glories i es quedarà a les 17 hores a la Plaça de la Sagrada Família. Es quedarà també a les 16:45 al Ateneu per agafar pancartes.

Per encartellar els cartells de la mani es queda el dijous 23 hores al Ateneu.

 1. Debat assemblea

Propostes per motivar la pròpia assemblea per poder motivar a la resta de gent. Fer més cohesió amb sopars i kafetes. // reforçar les xarxes d’intercanvi, el mercat sense diners: fer coses palpables // fer petites coses al barri per aproximar-nos més, petites fites, que es vegi que es fa feina al barri// redistribuir-nos més la feina per no cremar tant a la gent de les comissions // distanciament entre els participants més implicats a l’assemblea i altres més esporàdics. Promoure coses que la gent hi pugui participar directament, tocar, fer, construir

 • Proposta acció: es crea un grup de treball per preparar una Campanya anticampanyes dels partits polítics emmarcat en la campanya electoral
 • Proposta debat: es crea un grup de treball per preparar unes jornades de debat internes de l’assemblea per reflexionar sobre la organització/comissions/grups de treball, ets. I per debatre propostes i formes d’actuar.
 1. Vaga General

CGT convoca Vaga General pel 31 Octubre. Des de l’ADSE es vol fer:

 • Acció als supermercat.
 • tenir contacta amb treballadors de la CGT de barri per donar suport a la vaga. La Comissió Extensió es reunirà dimarts a la Cruïlla igual que la setmana passada per seguir aquest treball de contacte.
 • Carta de presentació de l’ADSE a les AMPAs del barri.
 1. Altres

Arran Fort Pienc celebra el seu aniversari i farà una fira d’entitats el 27 octubre. L’adse hi participarà. Es parlarà més endavant d’enquadrar els actes, torns, etc.

Temes a parlar prioritàriament per la següent assemblea que serà al Fort Pienc a les 20:30 hores

 • Campanya anticampanya
 • canvi de lloc assemblea
 • vaga general
 • valoració 12-O i 13-O
 • Informació proposta jornada debat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: