Acta assemblea 03/10/2012

 1. Prèvies

 • Assemblea oberta de la CUP-Eixample per debatre sobre la participació en les eleccions autonòmiques de Catalunya. Diumenge 07 a les 11:30 al Casal Independentista La Cruïlla

 • Diumenge hi ha una manifestació/concentració a Plaça Catalunya al matí, però es desconeix el convocant i el lema

 • La propera assemblea es celebrarà al Fort Pienc i es decidirà si es trasllada per la propera a Sagrada Família. La decisió es posposa fins la setmana vinent a l’espera d’una possible resolució sobre el desnonament de La Resposta

 1. Sanitat

Dissabte 29 setembre passat va haver una trobada que va anar força bé on van participar diferents col·lectius, entitats i barris. Es va acordar fer acció contra l’euro per recepte pel 15 octubre a Barcelona. S’està replantejant però, per la proximitat a la convocatòria del 13-O

 1. Kafeta

Es decideix fe runa kafeta entre varies comissions. Es mirarà la disponibilitat a l’Ateneu Popular de l’Eixample (APE) i es proposarà data.

 1. Desnonament senyora Fe

Està a l’espera de rebre una carta que li atorgui un pis de protecció. En cas de no rebre la carta, el divendres s’anirà a Habitatge per saber el perquè.

 1. Mobilització 13-O

La manifestació serà el dissabte 13 a les 18hores a Plaça Catalunya.

Dijous 03 a les 19hores hi ha reunió de preparació de la mani al Ateneu Rebel (poblenou). Allà es preguntarà per temes que queden pendents com el pagament dels cartells. Al blog de la convocatòria hi ha el manifest, que s’està traduint al català.

Debat:

 • Hauria de ser més important i rebre més treball realitzar una contraconvocatòria a les manifestacions feixistes del 12 octubre.

 • La manifestació del 13-O ha estat treballada des de fa temps, i amb una participació molt especial de l’ADSE-Dreta.

Hi ha acord en fer difusió d’ambdues convocatòries, tot i que es desconeix una convocatòria definitiva de contramanifestació a la feixista. El dia 12 octubre, hi haura manifestacions a Pl Catalunya i Pl Espanya al matí.

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) es reunirà a la Farinera el diumenge 11 al matí. Allà es decidirà si hi ha contraconvocatòria.

 • Es farà taller de pancartes el dissabte 06 a les 20h al APE

 1. Vaga 31-Octubre

Es diu que sembla que no hi ha una posició clara de tots els sindicats de la CGT, i això fa que la resta d’agents convocant no tinguin clar la realització de la convocatòria.

De totes maneres, es diu que si finalment es convoca com a Vaga General, això serà per donar cobertura legal, i a la pràctica serà més aviat una Jornada de Lluita. S’haurien de fer accions amb costos repressius mínims o baixos però amb transcendència i/o simbòlics.

Es comenta també la possibilitat de que Espanya hi hagi una Vaga General convocada per UGT i CC.OO coincidint amb una vaga també a Portugal i Grècia.

 • Es decideix que l’ADSE-Dreta segueixi el treball engegat per la darrera Vaga General de contacte amb els col·lectius del barri, centres de treball, AMPAs, etc.

 • Que si cal reformular l’estratègia de l’assemblea per fer-la més adient no hauria d’haver impediments.

 • Que cal donar importància a la caga de consum, com a forma important de participació individual.

 • Que s’haurà de fer molta difusió i que es poden fer accions al barri pel 31-O

 1. Bancs/caixes i Espai de coordinació

Gràcia es desvincula de l’acció comuna de Barcelona contra els bancs tot i que eren els amfitrions de les reunions. Hi participen molt poques assemblees.

Es comenta que cal l’Espai de Coordinació per fer accions fortes a Barcelona de forma mensual.

Es proposa aprofitar les eleccions autonòmiques per pressionar als partits polítics que estan endeutats amb els bancs per tal que redueixen la seva despesa electoral. Això es faria en una primera fase on se’ls enviaria una carta, i una segona fase en la qual es guixaria els cartells electorals denunciants els costos electorals. Es respon que té més sentit fer la segona part directament i es proposa recuperar la proposta de l’ant passat de cremar la publicitat electoral de forma col·lectiva

 1. Comissions i altres

 • Extensió: es reunirà a la Cruïlla el dimarts 09 a les 20h. Es convida a tothom a participar.

 • Butlletí: aquest mes sortirà

 • Assemblea APE: S’està a l’espera de la data de l’assemble plenària de col·lectius

 • Difusió: un company té impressores disponibles per utilitzar.

Propera assemblea: Dimecres 10 octubre a les 20:30 hores a la Plaça del Fort Pienc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: