ACTUALITZAT! Aturem el desallotjament de La Resposta – Dilluns 1- 20.00 h. Cercavila

Atenció: actualització d’última hora! La convocatòria es trasllada al proper dilluns a les 20.00 h, a la plaça del Fort Pienc, amb sopar popular.
***
Aquesta setmana s’ha conegut la decisió de la immobiliària Nuñez y Navarro d’acabar amb el projecte del Casal Popular de La Resposta, un local alliberat al barri del Fort Pienc on s’hi duien a terme tota mena d’activitats socials, polítiques i culturals pel barri i des del barri.
Tal i com expliquen els membres del casal al web La Resposta és del barri , joves del barri van decidir okupar un local fa un any i mig: “Els motius d’aquesta decisió van ser la manca d’espais públics destinats a les persones i entitats del barri i a la nul·la possibilitat d’obtenir-ne un com a conseqüència de la salvatge especulació immobiliària. Defensem l’okupació d’espais en desús i en situació d’especulació per tal de poder generar punts de trobada i socialització del jovent del barri i de tot el veïnat”.
Els motius pels quals Núñez y Navarro ha decidit apostar pel desallotjament del casal i no respectar les activitats que s’hi duien, són clares: no agrada la visió crítica del sistema capitalista i de la política actual que La Resposta oferia, i espanta l’alternativa que La Resposta proposava.
Amb tot, l’ADSE se suma a la convocatòria de cercavila pel barri aquest dissabte 29 a les 12:00 a la Plaça del Fort Pienc i al dinar popular posterior per cridar una vegada més que La Resposta és del barri!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: