ACTA Assemblea 19 de Setembre de 2012

ACTA ASSEMBLEA DEL 19 DE SETEMBRE DE 2012

PRÈVIES:

  • Comenten que el grup de treball del judici a Bankia va demanar l’equip de so a la JAC, com la burra de l’Ateneu estava ocupada també ens la van deixar juntament amb el camió amb la condició de que paguéssim 80€ en concepte de lloguer de la burra. Aquests 80€ encara no s’han pagat.

S’acorda que l’ADSE pagui aquest deute i després demanar-ho a la resta d’assemblees a l’espai de coordinació.

  • El Proper dia 28 de setembre tenim un desnonament al barri, es tracta de la Senyora Fe, al carrer Marina 240 (entre València i Aragó) es demanen voluntaris per intentar aturar el desnonament, comentem que es el que vol fer la Sra. Fe? I la resposta es que ella vol quedar-se a casa seva , fent així un acte de desobediència .  s’acorda posar-nos en contacte amb la resta d’assemblees i de la PAH. Un grup de membres de l’Adse han quedat el dijous 20/09 a les 19.30h a La Resposta per fer una pancarta.
  • El 29/09 davant del consolat de Portugal (Ronda Sant Pere)hi haurà  una concentració en solidaritat amb el poble de Portugal que sortirà al carrer en una gran manifestació aquell mateix dia.
  • Es comenta que hem tingut resposta per part d’Unitat contra el feixisme i ens conviden a una cercavila festiva reivindicativa el proper 29/09 per “esborrar el feixisme dels nostres barris”, parlem que no ens agrada la idea de esborrar les pintades fetes pel casal tramuntana sinó que preferim senyalitzar-les, enviarem un correu amb la nostra proposta. També es comenta que volen tenir una reunió amb nosaltres i amb altres entitats del barri pel mes de octubre.

1.       Mercè 2012

Després de varies reunions, es comenten els actes reivindicatius que es duran a terme:

Divendres 21/09 a les 19h Pregó alternatiu a la Plaça Sant Jaume i manifestació nocturna, el pregó consistirà en denunciar l’enriquiment de persones per sobre del benestar del poble, s’acorda que els membres de l’Adse ens trobarem a les 19h al Pans de la Plaça Sant Jaume.

Dilluns 24/04 a les 11h boicot a la processó, ens trobarem a les 10.15h a la Plaça del Fort Pienc per anar-hi plegades. Es parla de portar el nostre Mercat d’esclaus ja que altres grups portaran o faran coses.

Es demana actualitzar la informació del web amb la nova informació, que es farà tant bon punt ens arribi.

2.       SANITAT

Avui com cada dimecres hi ha hagut concentració a l’Hospital de Sant Pau, hi ha una gran decepció per l’actuació del sindicats “majoritaris”, ens informen que el proper 25/09 s’acaba la jornada intensiva i això farà que mes gent faci us del menjador, per denunciar la pujada de preus i que la gent no hi vagi es proposa fer una dinar popular al vestíbul , es vol cridar a la gent que pugui anar entre les 13h i les 15h a assistir-hi i així que els treballadors vegin que la gent fa pinya i els recolza.

Comenten a títol informatiu que el 28/09 s’ha proposat que si no s’ha cobrat la nomina, els treballadors es manifestin a gerència per reclamar el seu sou.

També comenten que han tret totes les pancartes i pintades que havia a la porta del hospital, ens demanen ajuda a veure si podem tornar a decorar l’entrada del hospital ja que tant els molesta la imatge que donen cap a les usuàries. Informen de l’existència de càmeres de seguretat al perímetre exterior del recinte.

3.       VAGA 31

CGT ha convocat una vaga general el dia 31/10, una companya parla de que l’hi recorda a la vaga de pensions, també es parla de que amb la que ens està caient fa falta una vaga general i indefinida, es parla de que potser podríem convocar un nou comitè de vaga del barri, surten varies preguntes com: que volem? A qui volem arribar? Potser es podria fer una assemblea temàtica sobre aquest tema per parlar-ho amb mes calma.

Parlem que hi han dues dates bastant importants per fer difusió com som el 13O i el 18O amb una possible vaga d’universitats que es podrien aprofitar per mobilitzar a la gent, es parla de treure el manifest de l’ultima vaga i fer difusió aquest dies de la mercè, quedem en modificar-ho i fer copies per repartir aquest dies.

Una companya de transports comenta que possiblement CGT no ha convocat ha dit encara el dia definitiu de la vaga.

4.       25S

S’explica l’acció de rodejar el  Congres a Madrid i el  Parlament a Barcelona i que ja s’han fet un parell de reunions a Pl. Catalunya,  també comenten que hi hauran companyes que marxaran a Madrid en autocars per uns 30€ es pot anar i tornar el mateix dia, també tenen la possibilitat de anar i tornar els dies següents ja que s’intentarà no moure’s del congres . També informen que falta fer difusió i que hi han un grup que es reuneix cada dia a Pl. Catalunya per fer difusió, es demanen fotocopies.

Es recomana llegir el manifest i demes informació de la pagina web tant del 25sBCN com de la convocatòria de Madrid.

Un company de Gent Gran parla que ells aniran a l’Estació de França i d’allà aniran cap al Parlament, també es parla del tema de que potser som poca gent, es diu que no ho sabrem fins que estem allà i que també ens ha de ser igual quants siguem, potser influeix que a Madrid estan ara com estàvem nosaltres fa un any .

Després de la repressió del passat cap de setmana a Madrid molts mitjans internacional estan seguin la noticia.

S’aprova donar-hi suport al 25S i adherir-nos quedem el dia 25S a 2/4 de 6 de la tarda a l’Estació de França juntament amb Gent Gran.

5.       13O

Informen de l’ultima reunió on comenten que a part de Feministes indignades hi van assistir pocs barris de Barcelona, parlen de un senyor que s’ha ofert per fer 50.000 cartells de franc aquest cartells no porten cap tipus de logo, també de que hi han un manifest i que es reuniran el dijous per tancar-ho.

També es comenta que el Divendres 21/09 hi ha Espai de Coordinació a les 18.30h al carrer Violant d’Hongria, es comenta que coincideix amb el pregó alternatiu hi també que nomes hi ha d’anar un representant de l’Adse, com no surt cap voluntari es decideix enviar un correu amb totes les propostes que l’Adse havia de portar a l’Espai de coordinació.

6.       26S Vaga al País Basc

Informen que la COS ha convocat una jornada de lluita i que enviaran més informació per email.

ALTRES:

  • El proper 3/10 serà el judici pel desallotjament de La Resposta, faran convocatòries de cercaviles i més actes, ens informaran conforme ho vagin tancant.
  • Un company comenta que l’hi agradaria fer pancartes per el boicot a la processo de la mercè sobre tot si hi va el Sr. Grifols.
  • El proper 27/10 es l’aniversari de l’Assemblea de joves del Fort Pienc/Arran, faran actes durant tot el dia (12 a 18h) a la plaça a mes de la presentació d’Arran, ens demanen si volem posar una paradeta i fer els cafès del dinar
  • Fan un recordatori de la manifestació del 28 a la delegació del govern a les 19h
  • Es parla de reprendre el tema de l’Ateneu, es comenta que es volen reunir amb membres de l’APE per definir els treballs a fer.
  • Es comenta que el passat diumenge es va fer el Taller de Creativitat i desobediència a l’APE, va anar molt be i va ser molt constructiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: