CONCENTRACIÓ DIA 13 DAVANT DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ VIA AUGUSTA A LES 18:00h

Com ja us vam comentar la setmana pasada, l’Assemblea de Drets Socials de l’Eixample va decidir donar suport a la vaga d’ensenyament convocada per la Coordinadora Interzones, així com a les diverses mobilitzacions i accions que es convoquin amb aquest objectiu. Les jornades de vaga tindran lloc els propers dies 12, 13, 19, 26 i 27 de setembre i tenen la intenció de perpetuar-se al llarg de tot el curs amb l’objectiu de fer tirar enrere els atacs contra el sector perpetrats pel Departament d’Educació.

La Coordinadora Interzones Docents amb motiu de la jordana de vaga de demà dia 13 ens han fet arribar el text que trobareu a continuació on ens conviden a participar a la concentració davant el Departament d’educació a partir de les 18h.

“Us animem  a venir en família a la concentració a Via Augusta (Davant del departament d’educació) el dia 13 a les 18:00 per deixar ben clar que …AQUEST CURS NO COMENÇA AMB NORMALITAT!!! (Porteu el que pugueu per fer soroll i així fer-nos sentir!!)

Vine a demanar-li a la Consellera Rigau els tres objectius mínims següents:

1. Aturar l’acomiadament del professorat interí (amb tot el que això comporta: augment de les ràtios i pèrdues de grups; desatenció a la diversitat, precarització de la feina docent; modificació de l’horari lectiu i de permanència…)

2. Cobertura de les substitucions des del primer dia amb el cobrament del 100% del sou per al professorat substitut, en comptes de la cobertura parcial a partir del desè dia, tal com ha establert el Departament d’Ensenyament per a aquest curs 2012-13.

3. Establiment d’un calendari de negociacions de la resta de retallades sofertes i exigència d’un tracte digne a tota la comunitat educativa per part de l’Administració.

Perquè l’educació pública i de qualitat no està en venda ni de rebaixes, la lluita serà llarga i ha de ser de tots. Encoratgem la col·lectivitat educativa i el conjunt de la societat a avançar junts per reconquerir el que ens estan robant: la lluita és l’únic camí!!!!

Animeu-vos a venir cada vegada en som i en serem més!!!

Salut i Endavant!”

Podeu aprofundir en els motius, objectius i motivacions de la convocatòria al web de la Coordinadora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: