17M #CAIXArolada

Actualització!

Des del passat dimarts 15 de maig, un grup de persones van acampar a la seu de “la Caixa” a l’Avinguda Diagonal de Barcelona (també conegut com a Mordor). Avui dijous 17 a les 00:15 quaranta Mossos d’Esquadra han desallotjat el mig centenar de persones que hi estava dormint, identificant-les a totes i detenint una persona. Hi ha hagut varis ferits que han hagut de ser atesos per ambulància.
Es convoca urgentment una macro-cassolada avui dijous 17 a a Mordor a les 19:00 (Metro L3 verda “Maria Cristina”):

Macro-cassolada a “la Caixa”
Què: macro-cassolada
Quan: avui dijous 17 de maig
Hora: 19:00 (també a les 8:00 i les 14:00)
On: seu de “la Caixa” a Av. Diagonal (metro L3 verda, estació “Maria Cristina”)

És important que hi vinguis, és la segona acampada del moviment 15-M a Barcelona! I aquest cop no a la plaça, sinó als veritables culpables de la crisi!

PD: Podeu seguir informats amb els hashtags de Twitter: #occupymordor #acampacaixa #caixarolada #caixarolada17M @AcampadaMordor

PD2: periodistes afirmen que alts directius de “la Caixa” han trucat a diversos mitjans de comunicació amenaçat-los amb retirar la seva publicitat si informaven del que està succeint.

***
(a partir d’aquí, la notícia original)

Tal i com estava convocat, nombroses assemblees de barris i persones d’altres sectors diversos han marxat en manifestació fins als edificis de la Caixa a pl. Francesc Macià, anomenades les Torres de Mordor. Allà s’ha fet una representació d’un judici popular contra Isidre Fainé, president de l’entitat, i s’ha decidit en assemblea acampar-hi i passar la nit allà. En aquest sentit, demanen a totes les persones que se sentin motivades que s’hi desplacin a fer costat (<M> Maria Cristina). Demà a les 8.00 h del matí es realitzarà una caixarolada en protesta pels excessos d’aquest banc, i una altra a les 19.00 h del vespre.

S’agraeixen reforços i avituallament; aigua, aliments, sacs, paraigües (ha començat a ploure una mica) i tot el que se us acudeixi per tenir cura de les nostres determinades resistents a Mordor.

Podeu seguir l’actualitat dels esdeveniments a través del Twitter, amb les etiquetes #acampaCaixa, #Caixarolada i #occupyMordor i seguint el compte @AcampadaMordor

Per altra banda, us recordem que demà tornem a tenir assemblea al barri, a les 20.30 h a l’Avinguda Gaudí (cantonada amb Provença). Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: