Manual de desobediència econòmica

La desobediència econòmica inclou totes aquestes formes de desobediència civil o social, que tenen com a objectiu empoderar com a persones lliures, trencant les cadenes que ens esclavitzen al sistema capitalista actual.

El Manual està disponible a l’apartat de Material de Formació o fent clic sobre la foto de la esquerra inclou eines per a la desobediència:

-Deixar de pagar els deutes als bancs com a forma de deixar de treballar per a ells.

-Fer insubmissió fiscal com a forma de deixar de col · laborar amb unes institucions governamentals que treballen per al poder econòmic global i vincular els beneficis del nostre esforç directament amb projectes socials que s’ho mereixin.

-Fer-nos insolvents a llarg termini com a eina per alliberar-nos del control econòmic per part del poder, i participar amb més força en la construcció d’alternatives.

-Conèixer i estendre les cooperatives integrals i les monedes socials com a forma quotidiana de          generar vida fora del capitalisme.

Les eines amb les quals volem facilitar aquestes opcions serien d’una banda un manual de desobediència econòmica que expliqués amb tot luxe de detalls com participar en les diferents accions que proposem. I d’altra banda diverses oficines d’assessorament i suport mutu que servissin per anar generant la xarxa acompanyant campanyes vinculades com ara les d’insubmissió fiscal i la de no pagament d’hipoteques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: