Comunicat de solidaritat amb les represaliades del 29M

Des del Grup de Suport del Javi del Clot ens fan arribar el següent comunicat:
Tenim la necessitat de fer quelcom al carrer per denunciar la repressió i mostrar la nostra solidaritat a/amb totes les companyes detingudes i empresonades pels fets del 29M. Ens agradaria que fos el més aviat possible perquè considerem que el context en el qual es trobem, sobretot els companys en presó preventiva, ens obliga a donar una resposta ràpida als fets. Per això mateix, havíem pensat de fer una manifestació el cap de setmana del 21-22 d’abril.
A la propera assemblea del Grup de Suport, dijous 12 d’abril a La Cruïlla (la quedada que vam acordar el  passat diumenge també a La Cruïlla), ens agradaria portar una proposta bastant dibuixada perquè el temps no se’ns tiri a sobre i amb la intenció que s’hi sumin els col·lectius i les companyes que s’hi sentin afins.
Per tot això, ens agradaria també que poguéssiu participar totes aquelles que vau assistir a l’assemblea del diumenge passat. A més, voldríem convidar també totes les detingudes del 29M i les seves companyes, com també la gent que hi pugui estar interessada.
En definitiva, com que considerem que tenim temps molt limitat per muntar-la us convoquem dimarts 10 d’abril a les 19h al CSOA La TEIXIDORA (carrer Marià Aguiló, 35; <M> POBLENOU). I d’aquesta manera poder portar alguna proposta més o menys clara a l’assemblea de dijous 12 d’abril a les 20h a la Cruïlla.
Si saps d’alguna detinguda 29M que no ha rebut el comunicat, si us plau, fes-li arribar.
Malgrat la seva repressió, no ens podran tallar les ales!
Més informació a solidaritat29m.noblogs.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: