Recordatori lluites 29F

Perquè no només hi ha retallades en el sector del transport públic i perquè aprofitant la crisi se’ns imposa un model de societat neoliberal el lema de la qual és “Campi qui pugui”, desintegrant allò públic, privatitzant la sanitat, l’ensenyament, les pensions, el transport, etc. i reduït al màxim els drets laborals, Arreu es convoquen mobilitzacions durant la Setmana de lluites pel transport, per la sanitat, per l’educació i pels drets laborals

(Extret de atuTMBetretallen)

Tancades durant la nit del 28F: ATENTES
[Accions MWC, vaga d’estudiants, tancades als CAPs de salut i hospitals, a instituts]

SANITAT

Marea blanca i acampades veinals en defensa de la sanitat pública

http://defensasanitatpublica.wordpress.com/2012/02/22/marea-blanca-29f-sanitat-amb-tmb-i-universitats/

MAREA BLANCA #29F. Sanitat amb TMB i Universitats, hi hauran dues columnes: una sortirà a les 10h de Sants > 11h Plaça Espanya > 12h Plaça Universitat i l’altra sortirà del Hospital Dos de Maig a les 9.30h per arribar a les 11h a Plaça Espanya i marxar totes juntes cap a Plaça Universitat (12h)

UNIVERSITATS i INSTITUTS

El 29F tindrà lloc la Vaga General de professors, estudiants, treballadors i investigadors universitaris, que serà precedida per mobilitzacions els dies 27 i 28 de febrer en suport a les treballadores i treballadors del transport públic, i en contra de les propostes de reforma del govern universitari.

Les universitàries i universitaris sortiran al carrer el # 29F per a denunciar la transformació estructural de la Universitat, que posa en suspens el dret a l’educació pública de les properes generacions i per a demanar un ensenyament públic i de qualitat que tingui present l’interès col·lectiu de la ciutadania i la funció de la universitat com a servei d’interès públic.
Aqui podeu llegir el Manifest

29F TARDA

Trobada unitària en defensa del Transport públic: Concentració al Jardins d’Elx a les 19h (Metro Sagrera) per anar cap a Plaça Espanya (20h)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: