L’ADSE fa una crida a la defensa de l’espai públic contra les agressions feixistes

Com moltes sabeu, el dia 25 de cada mes, un grup d’extremistes ultracatòlics es concentra a l’Avinguda Gaudí, davant de l’hospital Sant Pau, per intentar imposar la seva moral reaccionària i patriarcal, oposant-se al dret de la dona a l’avortament lliure. En aquest sentit, nombrosos col·lectius i entitats de barri ja han fet la seva crida per anar a oposar-nos-hi.

Paral·lelament, l’Assemblea de Drets Socials de l’Eixample dreta (ADSE) es reuneix cada dimecres a l’Avinguda Gaudí, a la cruïlla entre Marina i Provença. Aquest mes de gener, el dia 25 cau en dimecres, amb la qual cosa coincidiran els dos actes. És previsible que d’aquesta coincidència es pugui derivar un enfrontament i sabem que les forces repressores de l’Estat no dubtaran a posicionar-se en favor del grup ultracatòlic. Per tot això, l’ADSE ha convocat una assemblea temàtica per tractar temes relacionats amb el dret sobre el propi cos, la igualtat de gènere i la llibertat sexual, així com les agressions feixistes recolzades per l’Església.

Sabem que altres entitats ja han convocat concentracions de protesta en aquest sentit, a les quals ens hi volem adherir, però també anar un pas més enllà. Volem reivindicar el nostre dret a fer ús de l’espai públic sense haver d’aguantar les agressions dels lobbies religiosos ni dels col·lectius feixistes. No podem permetre que l’exaltació de la ultradreta s’apoderi dels barris i menys encara que dificulti el bon funcionament de les iniciatives veïnals, que presisament lluiten contra aquest tipus d’actituds. Tampoc hem de tolerar que ens imposin la seva moral reaccionària, amb el suport de l’Església catòlica.

Per aquests motius, volem fer una crida al suport i la participació de tots aquells col·lectius, entitats, assemblees i persones a títol individual que se sentin afectades per aquesta situació. El proper dimecres 25 de gener a les 20h us convidem a totes a participar a l’assemblea contra els abusos del col·lectiu ultracatòlic que tindrà lloc al començament del passeig Gaudí, a la cruïlla Provença-Marina. Fem fora del barri els feixistes!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: