Treballadores alliberen una de les sales tancades del Sant Pau

ACTUALITZACIÓ 18:30h:  La Gerència de l’Hospital de Sant Pau informa que no te previst desallotjar la Sala alliberada i ha autoritzat el subministrament d’aigua i llum. Igualment les companyes que es troben allà demanen que tothom que pugui que hi vagi a donar recolzament.
Recordeu: Sala D3 tercera planta (entrada pel carrer Sant Quintí)

Es prega màxim suport i difusió! Un grup de treballadores de l’hospital Sant Pau han pres la iniciativa de reobrir una de les sales que restava tancada per la direcció del centre a causa de les retallades. Es tracta de la sala D3 i és una iniciativa que requerirà el màxim de suport ciutadà, per la qual cosa demanen a tothom que pugui que hi vagi a fer costat i que difongui la notícia.

Aquest és el comunicat que ha emès el comitè d’empresa:

El Comitè d’empresa al trobar les portes obertes de la sala D3, tancada per la Direcció, hem decidit ocupar-la i fer d’ella un espai alliberat.

Posem a disposició del propi Comitè d’Empresa, la sala per a convertir-la en centre operatiu demà divendres, coincidint amb l’aplicació, per part de l’empresa, d’aquest ERO sense justificació.

Creiem que és un lloc i un acte simbòlic on millor podem recollir totes les incidències que puguin produir-se.

Aquest tancament de llits, que provoca un clar perjudici sanitari a la població de referència de l’Hospital de St. Pau, ha servit per a justificar, per la minva d’activitat, l’ERO que tots patim i una plicació de l’article 41 de l’Estatut dels Treballadors pel que ens volen treure el solapament entre torns, provocant un nou dèficit assistencial als nostres usuaris.

Hem alliberat aquest espai assistencials per exigir:

–   L’obertura de tots els llits avui tancats
–   La restitució de tota l’activitat de consultes externe
–   La retirada de l’ERO
–   La no supressió del temps de solapamet en les unitats d’hospitalització.

Salut, ara més que mai.

Comitè d’Empresa FGSHSCSP

3 Responses to “Treballadores alliberen una de les sales tancades del Sant Pau”

  1. Estamos volviendo a tiempos, (que parecian remotos). A fuerza de similitud de acciones, desde el gobierno, la cultura y la sanidad, nos hacen retrotaernos y defendernos de, lo que ya hemos conocido y cambiado, donde no queremos regresar, por tanto, nos volveremos a defender con las mismas fuerzas, las mismas “armas” de las que dispone el ciudadano, la unión entre el pueblo y reunidos manifestar nuestra oposición a que nos cobren lo evadido, y lo robado. (Urdangarínes, gobierno Valenciano, Millet, (aún en la calle), y tantas y tantas excelencias) a cuenta de nuestra salud, de la educación. No señores, no, esto no va así, el trabajador, (el que tiene la suerte de serlo) no puede evadir, ya tiene hacienda sus cuentas hechas, no tardan tanto en averiguar lo que han de retenerle, ni se les asesora como se crean empresas para la evasión, ni abogados esperando como librarles de la justicia, esos los que siempre han pagado y siguen haciéndolo, no llegan a fin de mes , por que les han congelado los sueldos, o por que tienen un parado en casa que ayudar, esos ya están acusando en su salud tantas tensiones, no pidan además cerrar salas de hospital, cerrar ambulatorios, poner más trabas al que ya tiene muchas. Miren más alto, busquen aquellos que se han llevado tanto, que en caso de devolverlo, las arcas se volverían a llenar. No utilicen lo que ya sabemos, hay que robar mucho para ser respetado, y el que roba para comer es un delicuente.

  2. Estoy enfermo de asma, si me veniros a buscarme y me autocupohospitalizo jajajaja

Trackbacks

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: