Crònica: l’ADSE a Can Vies

La kafeta que va celebrar l’Assemblea de Drets Socials de l’Eixample al Centre Social Autogestionat Can Vies va ser un acte que les assistents recordaran per molt de temps.  I no precisament perquè n’hi hagués cap incident, sinó tot el contrari: va ser una jornada plena de companyerisme, humor, alegria i molt bona sintonia entre totes les participants.

Des de l’arribada dels contacontes, Irene McPherson i Jordi Cantavella, les assistents van començar a congregar-se al voltant de l’escenari, gaudint de les històries desenfadades, àcides i un tant picantones que explicaven. Poc a poc anava arribant més i més gent a Can Vies.

Arribada l’hora del sopar, tothom es va apropar a la barra per gaudir del deliciós menú i els lligams entre totes les persones assistents van començar a estrènyer-se. Alegria, bromes i bon humor, i comentaris sobre les històries de les contacontes que, com no, també es van quedar a gaudir de la vetllada.

Després de l’àpat arribava el moment dels cantautors, Nico Tomás i Vicente Calatayud, que a més van comptar amb algunes col·laboradores i col·laboradors. La seva música va ser aplaudida per les assistents i va animar l’ambient, que no va trigar en començar a escalfar-se, fent desaparèixer el fred que es notava al començament de l’acte.

I finalitzada l’actuació dels cantautors, arribava el torn de les punxadiscos Ovàries, que amb els seus temassos van posar la guinda a una activitat inoblidable. Totes les assistents reien, ballaven i feien el boig amb una confiança i una alegria memorables, tothom participava i s’ho passava d’allò més bé, les responsables de barra s’anaven tornant amb una fluïdesa i un companyerisme envejables i la bona sintonia general arribava a tots els racons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: