Crida urgent a fer pancartes i a la movilització

Actualització 18:15. Alguns membres de l’ADSE es trobarán amb membres de les assembles de clot, guinardó i altres davant de l‘hospital dos de maig a les 18:30 per anar juntes a pl. Catalunya.

Com ja sabeu les forces de represió de l’estat s’han posat en moviment. Nosaltres no ens podem quedar de braços plegats.

Avui a les 19:00 a pl. Catalunya hi ha una convocatoria contra el procés represiu contra els fets del parlament i contra les ciutadanes que lluiten contra les retallades i per la justicia social.

L’ADSE, va participar dels actes del parlament i ara, més que mai, si ens toquen a una ens toquen a totes. Convoquem per tant als membres de l’ADSE i a totes les veïnes de l’eixample i altres barris a participar d’aquesta convocatoria. Qualsevol de nosaltres sap que els que ataquen la democràcia cada dia no són els que la policia persegueix avui sinò aquells que ens criminalitzen.

Per tot això alguns membres de l’ADSE anem ara cap a l’ateneu de l’eixample nord a preparar material per a la concentració d’aquesta tarda. Ens trobareu allà des d’ara mateix fins que marxem cap a plaça catalunya.

A més moltes de les comisions de l’ADSE tenien reunió aquesta tarda  a les 20:00 a fort pienc. Consulteu l’abans possible amb la vostra comisió ja que es possible que el lloc i l’hora de la reunió de les comisions canvii per poder donar suport a les companyes detingudes.

Ara més que mai, hem perdut la por!

Si ens toquen a una ens toquen a totes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: