Ordre del dia de l’assemblea del 28 de setembre i acta anterior (21 set.)


escollim moderador setmana vinent
escollim la persona que prendra els torns

 1. Prèvies
 2. Lectura de l’acta anterior
 3. Lectura i aprovació de l’ordre del dia
 4. Informació i propostes de les Comissions:
  1. Coordinació
  2. Formació
  3. Difusió
  4. Acció
  5. Sanitat
 5. Proposta de mobilització el 15O
 6. Relació de l’ADSE amb els mitjans de comunicació
 7. Altres

Acta de l’assemblea del 21 de setembre

S’escull la persona que prendrà torns de paraula.

Prèvies.

 • Carme: Posaré dues previes, i si es pot discutir, o veure que fem, la primera és sobre la creu roja, he estat parlant amb una persona i em demanen si puc anar jo, i demano que vingui algú d’aquí, per parlar amb el gerent de la creu roja (no consorci) i demanaria suport mutu. La meva filla ha estat treballant dos dies i no li volen pagar, i demano que fem alguna acció. I discutir a veure com podem fer això. La prova es fa amb tothom durant dies, i no es fa res, i per tant, hem de fer alguna cosa, perquè no només és cosa de la meva filla.
 • Àlex: al casal popuilar de la resposta ens ha arribat ordre de desallotjament, que a partir de dilluns ens poden fer fora. Es molt precipiatat, i estem gestionant encara. El que hem proposat és dissabte a les 18h fer un cercavila pel fort pienc i intentarem fer campanya, però hi ha molts pocs dies de maniobra. Intentar demanar suport a col·lectius i adse fent la màxima difusió. No ens han dit l’hora que ens fan fora. La dinàmica és no avisar l’hora i apreixen a les cinc del matí i és impossible reaccionar. I encetar el debat.Blog. Entra dins de desnonaments.
 • Fanny: jo només volia dir agrair moderador de la trobada de barris, que van fer una gran feina. Felicitar als organitzadors.
 • Rodolfo: Estem fent servir l’ateneu i l’estem ocupant, proposava veure si podríem un dia, un matí, buscar-nos un espai per poder guardar bé les coses, intentant no tapar la biblioteca i agafar una mica un espai. Ada:El diumenge hi ha assemblea de col·lectius a les 17 h. si algú vol anar com a adse i comentar-ho potser serà més fàcil.
 • Anna:Cadires, rotar qui les recull i porta.

Lectura acta anterior.

Es modifca: Cercavila 1 cop al mes. Hospital cada dos dijous.

Ordre del dia :

 • informació comisions
 • anàlisi i revisió de l’adse en forma de pluja d’idees.
  • Com es gestiona
  • Temps
  • Bo i dolent
  • Matiços
 • Propostes de comissions on posariem prèvies Carme i Resposta.

Informa FORMACIÓ.

Tengo el acta de la reunión, lo que hablamos en la comissión tiene que ver con la necesidad de organizar un poco los objetivos de la asamblea y la manera en la que estamos funcionando. Analizamos la poca incidencia de las acciones de la semblea, que en este momento nuestra asamblea está más centrada en espacios de autoorganización que el traabajo en el barrio, comporta que no conseguimos nuestros hitos para que el barrio sea conciencte de la asemblea. S’insiteix en que hi ha espais que podrien ser utilitzats per fer serveis i infraestructures, i que potser l’assemblea ha de cobrir les seves necessitats.

Se habló de juntar propuestas y información de las comisiones.

Informa coordinació

El David de coordinació ja ha enviat un e-mail sobre N-1 a totes les comissions. L’assemblea hi participa com habitant dins d’altres assemblea. I per altra banda som un grup, on totes les persones habitantes poden formar-hi part.

 • s’interromp l’assemblea perquè arriba la cassolada de 2 de maig.

Queríamos decir algo, somos los vecinos de 2 de mayo. Invitarlos porqué les necesitamos cada día allí, si todos estuvieramos allí.

Bona tarda, el jorge ho ha explicat molt bé, fa quasi 3 mesos que hi som. Vam començar la lluita amb una part de vosaltres, el mes d’agost ens va indicar que no feia falta continuar, els veins i veines vam continuar encara que fos agost. Vam estar cada dia de 8 a 9 fent cassolada, a més de la trobada dels dimecres dels treballadors. Ara el comitè d’empresa no ens reb, exigim explicació, i no tenim cap resposta. Sabem que ara ja no es tanca l’hospital, sino que es privatitza. 15 caps de servei es faran càrrec. La lluita tenia dos objectius, cap acomiadament i sanitat pública. Com els objectius estan pitjor que al principi volem continuar amb la lluita, volem la vostra implicació, no col·laboració, sinó implicació. La lluita és de totes i de tots, de tots els veins, no necessitem que passeu un dia, necessitem la vostra implicació cotidiana, per no al tancament de l’hospital del barri. Aquesta és la lluita desde la base, desde el cor i desde la voluntat d’aturar les retallades. Aquest dissabte el cercavila del clot vindrà fins 2 de maig. A gràcia han creat una comissió de barri, hem decidit que volem juntar lluites, és imprescindible la coordinació, la col·laboració i la vostra implicació. De veritat que ens falteu.

Jo us voldria donar les gràcies per venir, perquè les lluites són ferragosees, aquest migdia quan ens hem trobat 2 treballadores de sant pau , ens continuen dient que no hi ha cap informació, no pot ser aquesta manca d’informació. Volem sabefr tot el que passa al voltant, jo estic molt contenta. Hem de reprendre això com a força col·lectiva, a 2 de maig i per l’atac que ens estan fent a la sanitat del barri, com els caps, hospitals de barri i hospitals d’especialització. Moltes gràcies i anirem a les 20 a dos de maig, és clar.

Com ja sabeu no només la sanitat està en sanitat, per això alhora us convidem que vingueu a l’assemblea. Us convidem a venir a l’assemblea per veure altres coses a part dels problemes en la sanitat.

Mi propuesta sería quedar a las 29 al hospital 2 de mayo y venir aquí para hacer la asemblea. Después del programa, las deficiencias no son sólo en sanidad, que hay otras deficiencias. Estamos de acuerdo en reunirnos todos una vez a la semana todos.

Jo volia dir que la inciativa de fer la cassolada, està molt bé, i no tanca amb d’altres iniciatives, hem de reflexionar per veure que més podem fer per poder ser més. A avinguda hi ha molta gent, al carrer rogent també, hauríem d’anar de tant en tant. No sols hem d’anar a la cassolada, sino que hem de proposar coses i discutir-les aquí a l’assemblea i si algú es vol quedar.

La visita es excelente para el tipo de ordren del día que tenemos hoy. La gente pide ayuda porque somos vecinos y nos tenemos que ayudar.

Yo ya que han venido los compañeros de 2 de mayo les informaré de la previa (repetició prèvia Carme al nou grup que ha arribat).

Extra; si en diciembre el dinero que se debe, tienen que hablarlo cruz roja españa, quizás si que se llegue a cerrar, porqué hay problema con la privatización porqué es muchísimo dinero el que hay pendiente para saldar. Vamos a ver el de cruz roja porqué el comité no nos quiere recibir. Me han asegurado que aunque se privatizara el 95% seria público.

Como puede ser una asamblea a puerta cerrada.

También podríamos ocupar el hospital. No podríamos, deberíamos hacerlo.

Mañana se reunen los del hospital hacen como una asamblea, y el lunes el comité de empresa.

Acció va fer una proposta i havíem pensat una acció. Seguim ordre del día o aprofitem el moment. Com a moment d’excepció.

Presento la proposta d’acció, que va dir ahir la comissió d’acció de l’assemblea, demà dijous fer una gran pancarta anunciant a una gran asemblea oberta convocant a veins, i fer una ssemblea buscant l’espectacularitat. Ja que s’han fet varis mesos de cassolades, buscar formes més dràstiques d’acció i vehicular aquestes accions d’una forma que no treu les cassolades.

Fer gran assemblea, anunciar-la durant dues setmanes, per decidir que fem. Aquest dijous, no l’altre.Dia 29 de setembre.

Demà gent d’aquí vindríem a intentar fer cartells i la gran pancarta.

Tot a la cruïlla de l’hospital.

Ha de ser una assemblea de tot aquell que vulgui anar, veins i treballadors. No cal que convidem a cap capitoste per estar a una assemblea nostra, recollir tota la informació que poguem, si es vol afegir algú més fem assemblea de sanitat (si venen d’altres hospitals). Emplaço a tothom del barri a que comenti a totes les veines.

Demà hi ha cercavila a les 20h.

S’anima a la gent del cercavila a seure.

 • reprenem l’ordre del dia.

Continua coordinació

Tema n-1 ja ha quedat clar, convidem a tothom a fer-se habitant. Hi ha ja 8 assemblea de Barcelona, i bora 30 assemblees de tot el principat.

Vam dir que fariem assemblees aquí i el fort pienc. Durant tot octubre es faran les assemblees al fort pienc.

La trobada de barris, ja hi vau ser molts, va costar treure consens, però ja hi ha l’aprovació per a que hi hagi coordinadora, no tenim acord en res més, l’adse va convocar pel 30 la primera assemblea de barris. Ja convocarem desd e coordinació. Es penjarà al blog, perquè la pogueu consultar sencera.

Les convocatòries que van sortir de l’assemblea: Sant Antoni–> està tirant del carro, o forçant la màquina, segons es miri. Ha convocat dues reunions, una divendres 23 al jardinets de l’alguer a les 19h per preparar una assemblea general que es farà l’1 d’octubre. Aquesta assemblea estarà encara a crida per preprar mobilitzacions prou sonades pel 15 d’octubre. A més també han convocat el dilluns 26 a les 19h a la rimaia gent a totes les assembles de barri per desencallar els temes pendents. Aquest dissabte 24 trobada de pobles, viles i barris on estem convidades. A coordinació deiem d’anar-hi com a oients. La trobada serà al parc de l’espanaya industrial, la convocatoria no està molt clara, perquè no l’han enviada, encara està tot molt per pèls. La convoca la coordinadora vallès occidental tirat per terrassa, és la primera trobada que convoquen des d’un poble. Es diu que a les 11h.

Surten voluntaris per anar-hi com observadors.

Desde coordinació s’està fent una enquesta formulari, encara gestant, per poder veure disponibilitats de la gent del nostre correu per tenir una visió més real de qui hi ha a cada comisió.

Informa acció

Dimecres 5 octubre es proposta el cercavila de l’assemblea contactar amb batucada per animar.

Recorda la proposta 2 de maig de gran assemblea.

Proposta d’alliberar espai al barri.

Qui vulgui treballar-hi vagi a la comissió d’acció, tot i que no estaria només dins d’acció sinó que s’haurien d’involucarar diferents àmbits. De l’assemblea. Dilluns a les 20h.

Demà dijous haurà una acció per informar de la mani del 25. A les 13hores als jardinets de gràcia. Aquell que vulgui venir hi haurà mani i sorpresa.

Es demana avui després de l’assamblea sortir a encartellar.

Es demana l’assemblea a la comissió penal – és proposta de coordinació.

Informació: el gotic ha fet una campanya que es diu fotem la mercè: convoquen a les 20h a la plaça de la mercè per fer propostes d’acció.

Informació difusió.

Vam estar parlant que caldria fer neteja de la pàgina web, octavetes i informacions, fer de nous, si finalment es fa rotativa l’assemblea. Inforemm que tornem a tenir xapes i els diners , uqi en vulgui contacti amb difusió.

Tothom hauria de poder col·laborar a imprimir coses.

El tema de les samarretes intentarem reduir la comanda a 75 samarretes a veure si es poden fer ja. Recordar que si algú les ha d’encarregar encara que ho fem i que convenceu amics i companys.

Hi ha un parell de mitjans que s’han posat en contacte amb nosaltres. Se’ls hi passaran les convocatòries.

Butlletí finalment eliminarem el perfil perquè l’entrevista ha donat més de sí del que pensàvem. El punt d’informació fixe el posarem a l’espai 210. I tornarem a llançar el punt d’informació itinerant.

– repren Coordinació.

Hem tingut un problema al revisar les actes. A l’agost es va produir el debat sobre les assemblees rotatives. Esteu d’acord? Vot al ford pienc

S’aprova la rotativitat de les assemblees. Tot el mes d’octubre a fort pienc.

Ara passaríem al grup de les assemblea. Anàlisi i revisió de l’adse. Per gestionar-ho es va pensar que el millor era fer pluja d’idees. El tema és que a tots ens agrada parlar, intentem ser acurats i breus, o es farà molt feixuc.

A tall d’exemple vam dir coses com format ordre del dia, com prenem les decisions, com ens sentim, el rol i relacions de les comissions,e tc. L’oriol agafarà torns de paraula.

 • Jo havia plantejaat la necessitat de fer com una discussió de tanteix de coorherencia ideològica, o com es pogués dir, jo em defineixo clarament sóc antisistema. És un exemple, d’alguna menera ens podríem definir, potser és molt pinyent, però fer un tanteig, identificar l’assemblea en una serie de coses perquè ens aniria bé.
 • Mi propuesta es definir que es consenso y cambiar el lugar de la asemblea. Que deje de ser justo donde estamos e ir a la avinguda gaudí, por ejemplo.
 • No vull ser boicotejdor, jo he estat el primer en rehivindicar aquesta valoració, però que s’havia d’haver anunciat. Potser cau en fred. La gent ha de poder reflexionar a casa i arribem una mica fred. – resposta : estava penjat a l’ordre del dia. Hem de ser més transparents en economia, hem de gestionar-ho. La persona que ho porti ha de ser rotatoria, i si hi ha conflictivitat en els diners, l’assemblea ha de decidir on ho gasta. . Ho ha de decidir l’assemblea si anem curts, quina és la necessitat d’aquell moment. Potser era el butlletí, o potser no. és molt important gestionar els correus externs i la web, és una feina que s’hauria de repartir. Però a l’agost i juliol no arriba res. Jo el que exigeixo és que no arribi res. Que no hi hagi filtre. El tema de la premsa, això s’ha de parlar amb assemblea, això ho hem de decidir abans de decidir res. És la meva opció, crec que si com assemblea volem tenir un contacte amb la premsa ho hem de decidir. Si volem tipus de premsa o no.
 • Realment és molt complicat des de difusió, jo he estat molt absent, realment s’ha discutit molt el tema de la premsa. No som ningú per prohibir la participació de l’assemblea si el que venen és a participar. Les respostes que shan donat són molt asceptiques.
 • Ens falta debat de fons. El que no tinc clar és si l’assemblea és necessaria, no sé si potser hauríem de fer una assemblea de gestió i a la següent fer tema de debat. Perquè no estem fent debat de fons.
 • Sóc nou, el millor que podem fer al arribar a un lloc és presentar-nos i per algú que no té costum pot ser difícil, crear el màxim d’espais de benvinguda seria el millor. A la gent se’ls hauria d’anar a buscar. Quan el corralito a argentina espontaniament la gent picava els interfons, i es deia Bajad a tumbar al gobierno, y vam tumbar 3 presidents. Van sortir espontanis, i doncs perquè no ho podem fer nosaltres. Explicar-los convocatòries, vivim en un dels barris més densos i poblats de barcelona i hi ha gent que no sent ni les cassolades. I ara amb l’hivern no es sentirà tant. Tenir un protocol per fer benvinguda i interpelar directament. Crec que estaria molt bé fer una comissió d’acollida i que la gent es conegui, que eś la base per tenir confiança. A mi les lluites m’han radicalitzat. El control ideologic s’hauria de basar en el coneixement de la gent. Tenir moltes eines.
 • Trobada coneixença íntima l’he trobat en la comissió, on ens veiem més sovint, estic coneixent més sovint, quan fem movilitzacions, però realment hi ha una mica molt diferent la participació de la gent i a l’assemblea i les comissions. Què hem de fer perquè la gent que ve a les assemblees vinguin també a la comisió. Utilitzar una assemblea per implicar acció a l’ordre del dia, implicar a accions a formació i acció per tal que no obligués tant a anar a les comissions. Estic des que vam començar i era molt frustrant, ara té molt mèrit, hi ha algo que ens uneix i és molt fort i confio en que durarà molt de temps. A coordinació fem l’ordre del dia, les altres comissions no ens diuen de què hem de parlar, treiem en base al que hem anat sentit, i semblen molt rígids, però hauria de ser més participatiu, no sé com, però s’auria de fer des de l’assemblea. Enviant propostes, no sé, ho hem de parlat. L’altra és, com emv aig sentir com a moderadora la setmana passada, l’ordre del dia és molt prefixat i sentia que l’assemblea era passiva, jo era el moderador, era un profe/monitor, vas dient el que s’ha de dir, la gent mira i escolta, i no és la idea. Ha d’haver discussió, si ens enfadem ens hem ‘enfadar, el conflicte forma part de la vida, no vull sentir que l’assemblea és passiva. També és veritat que les estructures del dia ens han donat dinàmiques que es compleixen molt bé.
 • Complim els ordres del dia, molt bé, però anem quadriculats, sembla una escala cartesia. No ens movem, 3 minuts, una assemblea no ha de ser això. Ha de ser molt més viva i molt més participativa. Molt més directa. Per aquí hauríem d’anar una mica, també les trobo aburridíssimes, el profblema no és el sofà, intentar que vinguéssim un punt “de joc” evidentment que no estem jugant, però que tinguin un caire més participatiu i més relaxat.
 • Yo estoy totalmente de acuerdo con lo último, falta autenticidad, humanidad, falta compromiso.
 • El debat ens hem d’acostumar, és molt més complicat una proposta d’economia que un debat. La paraula d’un alimenta les idees del del costat. Moltes vegades ens hem perdut en discussions tècniques que ens han restat molt de temps als debats, el tenim sortint de dues assemblees d’autoorganitzacio. Noc al acabar el mateix dia.
 • Jo vull començar felicitant a tothom perquè ja hem començat a passar fred, jo no pensava a arribar fins aquí. El més fàcil, a premsa s’ha respòst, però no s’ha respost en nom de ningú, com sabem que no s’ha tingut eld ebat, a radio estel se li enviarià propostes de facebook i twiter, i a la noia . Una bona manera participar a l’ordre del dia és enviar-ho per correu. Hem arribat fins aquí, comencem a tenir fred, felicitem-nos, eprò falta gent, cada dia som menys, per molt que avui jugui el barça. Al juliol vam dir que si erem per sota de 40 no era quorum. Estem a punt de no tenir-ne. Això és per molts motius. La primera és la propaganda pel fet, enllaça amb que això és aburrit i tècnic. El que fa que la gent se sumi és que la gent vegi que lluites al seu voltant. Això s’ha d’acabar a les 11, perquè a les 11 i 10 ja ha marxat tothom. Cada cop que es faci una proposta de fer meś coses, hem de tenir present quants serem. Les necessitem totes les assemblees, si fem una assemblea de cada 2 de no feina, no estarem lluitant. L’important no és votar, venir a l’assemblea i aixecar la mà, l’important és fer feina evidentment que aquí prendrem les decisions de forma assamblearia, el món que volem és un món just, lluitem per defensar el poc que tenim. Jo necessito que tothom vingui a les comissions, a difusió els adivino, perquè estem treballant junts constantment. Em sab molt greu dir-ho, ens falta formació. Seria molt maco fer-la amb assemblea, que s’apunti tot aquell que vol debat, que s’apunti a formació i que formació ens maxaqui a xerrades i que la gent i vagi, que no tenim formació assemblearia, antirepreseiva, no només demanem que ens hof acin, fem-ho.
 • Els de formació estem molt preocupats amb el tema de la formació, hem generat molt material, però entrebancs tècnics o altres, impedeixen que funcionin. Hem de parlar del que significa l’assemblearis-me, aquest diumenge serà complicadissim per fer-ho. Ens hem de replantejar quin altre dia tenim per fer-ho. Hem també de parlar d’ocupació, de desobediència civil. Si ens propessessim machacarse es pot fer durant un mes, mes i mig. L’assemblea ha de decidir com vol acceptar la formació. Estem amb tota la disposició del món.A part d’això, però relacionat, funcionament de l’assemblea. Els ordres del dia han de ser rapidament accessibles. Les comissions cada setmana enviin temes a coordinació per l’ordre del dia. Caldria contar amb una resposta habil. Canals de comunicació molt simples i directes. Hem de parlar de preparació assemblea, actes, moderació i fer-ne un taller guapo. Tema molt molt important, a veure si som coapaços de definir que és consens, el darrer dia es va produir una situació brutal, s’ha de resoldre, o ens trobarem sempre amb problemes. El que hem de fer és 1, ser capaços de visualitzar-nos al barri, com assemblea estem aquí a 2 de maig, i poc més. Hem de trobar modus de fer-nos visibles al barri, intentem ser creatius. Ja s’havia parlat d’un mapa d’entitats i associacions i grups del barri per l’assemblea comunicar-s’hi, això , que jo sàpiga està per fer, és una eina de treball collonuda. Tampoc sabem de les situacions conflictives del barri. Sabem sanitat, però i ensenyament? I marginalitat? I aturats? Ttot això l’assemblea no ho sap. Tot iaxò ho hauria de saber per poder treballar. Accions que estiguin realacionades amb això. D’aquestes dues idees ha de sortir una xarxa de suport mutu on l’assemblea pugui treballar. L’assemblea hauria de definir quin limit es posa, quines accions es pot arribar.
 • Posicionament, jo no estic d’acord en marcar ideologia, cadascú té la seva, així que trobo l’assemblea com confluencia de difernets veïns, l’objectiu és trobar-nos contra els adversaris. Trobo molt clar definir lluites i adversaris. Fer altres lluites paral·leles, canviar el barri, aprendre a conviure, les fem sobre la marxa, convoquem i marquem coses. L’altra cosa és que que els nostres propies mobilitzacions ens fa trobar un dins de l’altre, és elque ens fa ser un altre. No veig el canvi de lloc com a forma, fer-ho a 2 de maig, ha de ser extraordinari per mobilitzar o una lluita concreta, forma de visibilització no com a forma de funcionament de l’assemblea. Sobre els mitjans, jo no em tancaria. La crisi , el sistema, afecta a tots. La ideologia i creences m’empapina menys. Hi ha gent catòlica disposada a lluitar fins al final, així que jo no em tancaria a res. Em tancaia epl seu objectiu polític i pel que diuen. Jo no sé posicionar-me sobre que fer i accions per ser més diverses, si que entenc que l’assemblea pot ser meś divertida i debatim una acció a fer. Aquí és on trobarem la diversió, no aquí debatint-les. Sobre consens, jo l’entenc que no pot ser numèric, per tant, ha de ser difus, percepció, no és consens quan és enfrontat i no es tanca, quan la posició minoritaria no acceptarà la majoritaria perquè hi ha un trencament divers. Si l’enfrontament dialectic no és fort, no és tancar la llibreta, però no li podem posar consens de caràcter numèric.
 • Todo el mundo qe tenga propuestas que las haga llegar al email de la asemblea, para que los tengan en cuenta. Si alguien no puede enviar por ordenador suelen ser lunes o domingo en la resposta, se avisa. No hacefalta que sea una comisión cerrada. La gente se tiene que poner a trabajar, facilitamos a la gente que se apunte cuando tenga tiempo, temporales, a rgrupos de trabajo, por ejemplo, enterarse como funciona la educación en el barrio, para recorrer escuelas durante una semana e informen en la assamblea. Invitar a formación y acción para que manden propuestas al orden del día.
 • Resum: consens, asseemblees av gaudí, estructures finançament, grup treball temporal, premsa, assemblees tècniques, espais de coneixença, ordre dia rígid, …
 • Qan es parla de visualitzar-nos al barri, jo també faria la reflexió que el fort pienc, no hemf et ni una assemblea, no ens tirem pedres a sobre abans de fer la primera. Encara falta molta gent, no és el mateix que et donin un paper o passar pel costat i vegis a la gent reunida. Sobre el tema ideològic, crec que ens hem de posicionar ideològicament, em sobta el debat, perquè si tenim ideologia “no és crisi, és capitalisme “ és clarament ideologia. No és dolent ser anticapitalista. Tampoc ens tanquem i busquem la unitat i diguem les coses pel seu nom. El joc, la confiança, l’espai aquest és de lluita, quan agafo confiança és quan treballo al dia a dia, perquè vull aconseguir certes coses, espai públic per les veines, m’implico amb compareixença personal amb la lluita i treball i feina.
 • Propuestas orden del día, que se haga un intercomisiones antes de la assemblea para definir el orden del día. Al final de la assemblea que se de una al final de la assemblea. Antes de liberar el espacio para el huerto urbano,, no depender de otros espacios. Si mahoma no va a la montaña, al revés, que se traiga la formación en fotocopias. Respecto a las comisiones, hay que darles confianza. Respectar el trabajo. El tema de economia, apuntar cuanto tenemos y si debería apuntarse. Sobre premsa, hacer un grupo de trabajo, colaboraría con contrainformación. Potenciarnos por ahí.
 • Respuesta, hoy la asemblea está trabajando mucho, a nivel de redefinirse, transmitir necesidades, relaciones horizontales, para eso hay una serie de documentos pero no nos olivdemos que por decision propia o no la red no se maneja bien por todo el mundo. Ya que nos cuestionamos todo cuestionemos también la red en cuanto capacidad de visualización. El tema ideologico, la definición que haga cada uno de si mismo la baso más en la base de muchos años, no necesidto definirme, pertenezco al pueblo, soy anticapitalista porqué no tengo otro remedio, o tra manera de serlo. Muchas personas han estado alejadas de la lucha, pero siguen estando en el mismo pensamiento. Bueno: contacto directo entre la gente. Opto por trabajo diario, donde percibimos más claramente la temperatura. Nos han venido a buscar para plantearnos que nos estamos escaqueando e 2 de maig, ya somos una referencia en el barrio, el tema de traer la gente, la gente somos nosotros y ya iran siendo nosotros cuando vayan llegando. Los medios, el único apriorismo es poder manejar nosotros la situación. Ellos van a manipular, es su función. Si vienen y estan podemos nosotros decidir.Nuestra actitd de rebeldía es delincuencia. Hay que trabajar más el tema de la comunicación y que tal vez es que se empiecen a crear, crear grupos de afinidad naturales y las traiga a la assamblea, y ver que hacemos. Rasquemos a tope de los recursos que tenemos.
 • A les comissions, no s’apurin si 1 de 2 no els ha anat bé. No hem anat a difondrens per enlloc, LA noia de l’avui és una becaria que vindrà fora de contracte. I la sol·licitud és diferent. Diem falta flexibilitat però les comissions necessiten les directrius igual, venen per debat, però algunes són tècniques!, Que sovint ens trobem que no podem tirar endavant coses perquè l’assemblea no s’ha pronunciat. Tema central és autoorganització barris – ultratècnic!
 • Agradezco a la compañera, estoy de acuerdo con andreu, cualquier tipo de comisión te sientes consetreñida, lo consutamos en asamblea por ejemplo universidad indignada. El periodista, hay que decidir en ciertas cosas. El asemblearismo. Queríamos plantearlo como una asemblea pensabamos que se reviara, enviaremos el material para que se pueda difundir como sea comveniente. El problema es que las fechas estan super pilladas y no hay tanto tiempo. Mirarems de cara a noviembre.
 • Enretiro la paraula jjugar, no és jugar és fer les histories vives. El treball de l’assemblea es basa en el treball de les comisions la gent que no pot estar en una comissió, com se n’entera, hi ha una pila de coses.
 • En tema diners, que potser feia falta ser meś transparent, ha arribat el moment de crear una minicomissió que s’encarregui dels diners. Que les comissioins sapiguen que si es gasten un diners. Visualitzar-se amb els actes està molt bé, però tampoc estaria de més fer més agitació i difusió al barri, es monti un grup cada setmana a posar cartells. JA hauriem de parlar com.
 • Es la tercera gente que vengo y cada vez viene menos gente. Yo vivo a doscientos metros de aqui, el primer miércoles me fui a la otra plaza, estaba llena de vecinos, pero nadie sabía nada, me miraban como si fuera un estraterrestre. No se enteran de nada, hay una fata de vecinage, nadie se entera que aquí hay una asemblea. Es un hecho gravísimo. Lo que necesitamos es gente, cuanta más gente más fuerza, siempre propongo es que la gente, aunque no haga nada, esté con su simple presencia. Porqué podríamos pensar, porqué hay menos gente.Propostes comissions

  Formació

  pensabamos que esta reunión de debate sería la proxima semana, queríamos hablar media hora antes sobre asamblearismo antes del debate. A veure, no hi ha una manera facil que les comissions pugui penjar els seus documents. Volem que ens expliquin com penjar tota la documentació.

  De los documentos deberían formarse los grupos de afinidad, leerse los documentos entre gene.

  Dilluns a les 20.30 a fort pienc. Tot I que tocava a sedeta.

  coordinació

llegeixo la carta de la comissió de penal I llavors si us sembla bé decidim si ens adherim.

Ens adherm

Acció

necessitem demà tres persones que per demà cercavila puguin ser a les 19.30 l’ateneu I a les 20 a dos de maig. Recordo que dilluns esteu convidats, de qualsevol comissió, ens reunim aquí a les 20h per alliberar un espai. I allà acordem quins dies es reunirá.

Es proposa moure la convocatoria de acció a le Resposta.

Ja que tenim el desallotjament a la resposta, demanar que totes les reunions possibles siguin a la resposta.Com ja sabeu avui ens hem enterat que dilluns encara podem ser-hi, però a partir de dimrts desallotjaran en qualsevol moment, és difícil actuar quan no hi ha una hora marcada, però al no saber lhora és difícil. Shavia plantejat boca orella I mòbil, encara està molt verd, just ho hem parlat abans de l’assemblea. Web assemblea joves posarem tota info, a la web hi haurà un comunicat.divendres faran l’últim acte, tast de cerveses d’una cooperativa, cervesa el montseny, es farà festa, però serà per pagar els costos judicials, us convidem a participar de l’acte. 18H dissabte farem cercavila.

Volia saber com poguem quedar. L’Empresari només li paga la prova, però no vol pagar els dos dies de feina. A travessera “xarcuteria anna”. Anar de bones, som adse dreta, si no respons en una setmana farem panflet pel barri dient com tractes el teus treballadors. El divendres al matí és un bon dia perquè està ple de gent, I dona més força. A les 12. surten 7 voluntaris.

 • Difusiópunt informació itinerant es vol tirar endavant, el proposem un cop per setmana el dissabte matí, durant un mes rotar els 4 mercats. Fort pienc 1 octubre. La idea és màxima afluencia, aniria molt bé si algú té alguna taula o algo. Mentre sigui fort pienc ens podem apanyar. Qui vulgui apuntar-se envii mail a difusió, o li digui a ell, – es pot demanar coses a la gent del centre cívic, que són bastant amables I és tot informal. I la urbana actua diferent. Tot I així per aquestes vegades el punt informació hauria de ser purament informació, repartir octavetes bé, respondre octavetes,

  Necessitem ajuda amb el calendari (acta). Si veieu que falten coses a la web envieu un mail I renyeu-nos. Ens ha faltar penjar coses, aviseu.

  Per aquest dilluns a la tarda fem un curs de wordpress per la comissió, que vingui un de formació.

  Els mitjans de comunicaió necessita debat, proposem-ho a coordinació. “l’assemblea encara no ha decidit com relacionar-se amb els mitjans”

   

 • informació de sanitatel paquet de retallades de ero segueix el seu curs, les retallades, a hores d’ara hi ha 84 llitsper tancar. La gent d’urgències tarda 2 dies a tenir llit, mentre hi ha 2 sales grans tancades.

  La realitat és que de cara al barri tenim menys praula I menys llits I menys metges.Continuo pensant que la situació és molt greu. Pel 15 d’octubre hi ha una gran mobilització a nivell mundial, també és cert que estan sortint propostes a nivell més local, tancades a tots els centres sanitaris. És un tema que hem de treballar, treballem-ho bé, en parlem, I d’aquí al 15 d’octubre passarà molt.

   

 • Altres
 • Intentaré ser breu, dic com a prèvia que m’he absentat 15 minuts I no sé si preguntaré algo que ja s’hagi dit, de les dues mobilitzacions d’aquest cap de setmana era for a, volia demanar si hi ha web o manera d’assabantar-se com va anar les mobilitzacions. Si es pot fer valoració d’aquesta manifestació. No sé si renyar o què, comissió de formació, ja he fet per dues vegades la proposta per la comissió de formació, no sé si el feu servir o no,… El tema del desnonament de l’angel està tancat? On està el nostre paper? No el tinc clar. Qui m’ho pot contestar? Aquest cap de setmana he estat a l’aplec de cardona, es va fer una xerrada, al final vaig explicar miniament la situació de l’hospital 2 de maig, el dilluns ells es van tancar al cap de cardona perquè també els treuen el servei d’urgències.
 • Carme, l’angel té pis. El dia 28 a l’angel li donen pis al carrer marina. Tema xarcuetaria, sardenya amb travessera.
 • La gent que treballeu als hospitals, estan fent ompres a concurs d’equipament, em sorpren que comprin equipament I retallant sales, més que res a tall informatiu, perquè intueixo que hi ha algún mangoneo.
 • Acció repren: no ens hem posicionat a la mani de diumenge. Ens adherim com a adse a aquesta manifestació, anem com a columna a les 5 a sagrada familia.
 • Posar-ho al blog de calendari.
 • Demanar disculpes des assemblea joves per no venir avui adse, però estem sobrepassats avui. 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: