Accions per a aquest cap de setmana. Trobada de barris i movilitzacions

mani

III Trobada de barris

Aquest dissabte l’ADSE Dreta serà anfitriona de la III trobada de barris. Aquesta trobada es la continuadora d’anteriors trobades de barris que s’estan realitzant per establir la organització i coordinació del moviment es per això que en aquesta trobada es parlará de temes molt importants d’organització i tothom està convidat a assistir-hi.

Durant la trobada els barris plantejaran la seva opinió sobre els punts de l’ordre del día i persones a títol individual tindran paraula als debats o al punt d’altres.

18S manifestació estatal “Defiende lo Público”

L’ADSE com a assemblea de barri convoca a la manifestació estatal “Defiende lo Público”. Aquesta manifestació tindrà lloc, de manera simultanea a més de 20 ciutats de l’estat espanyol.

La manifestació demana defensar el secotr públic de les agresions del capital. A Barcelona la manifestació constará de 5 columnes que partiran de punts afectats per les retallades (Consorci d’Educació de Barcelona, ​CAP Drassanes, Institut de Ciències del Mar, Seu del Departament de Justícia, Seu del Departament de Benestar Social i Família) que desenvocaran totes elles a plaça catalunya per a fer una manifestació conjunta.

Des del barri proposem una marxa que parteixi a les 18:00 de Pl. Sagrada Família i que s’uneixi directament a la concentració general de Plaça Catalunya.

Podeu col·laborar imprimint cartells o veure més informació al blog de l’acampada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: