Manifestació en contra de la privatització de la sanitat

Hola companys i companyes!!!

Des de l’Assemblea de Drets Socials de la dreta de l’Eixample portem un mes treballant i lluitant contra el tancament de l’Hospital del dos de maig. Considerem que la nostra lluita va més enllà del conflicte laboral de les seves treballadores, les quals també recolzem, però som conscients que la veritable lluita està en evitar, no tan sols que no es tanqui l’hospital, sino que cap negociació passi per la privatització total o parcial de l’Hospital.
És per aquest motiu, que durant tot aquest mes d’agost tot i que els treballadors han deixat de fer caçolades diàries  i els pocs que la fan, és a títol personal, cada dia s’han seguit fent caçolades a les 20h davant de l’Hospital. A més de la gent de la nostra assemblea, hi ha un grup de veíns que no pertanyen a cap assemblea que cada dia tallen el carrer.
Des de l’Assemblea  de Drets Socials de la Dreta de l’Eixample creiem important difondre aquesta situació i sensibilitzar les nostres veïnes més properes, respecte a la retallada en sanitat que patiran i patirem totes com ciutadans i usuaris de la sanitat pública dels nostres barris.
Som conscients que a l’Hospital de Sant Pau s’està preparant un Ero important pels propers mesos i la situació de l’Hospital de l’Esperança ja la coneixem tots, també.
Per aixó us convoquem i us convidem a participar de la manifestacio contra les retallades en sanitat que estem patint als nostres barris, per tal de expressar el nostre rebuig i sensibilitzar a les nostres  veínes que encara no han pres partit.
La manifestació serà el dissabte 27/08/11 a les 20h davant de l’Hospital del Dos de maig.
Si voleu participar el·laborant cartells hem quedat divendres 26 a les 20h davant del Dos de maig.
També podeu descarregar l’arxiu amb diferents models de cartells per a imprimir així com octavetes. Ajudeu-nos a difondre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: