Assemblea de barris i localitats a Plç. Catalunya , 4 de juny de 2011: el Barcelonès

extret del blog de Miquel #indignats

Els #indignats comencem l’assemblea per barris i pobles de Catalunya a la Plç. Catalunya. Ens separem per comarques en diferents llocs de la plaça. Per començar es fa un resum del que s’ha fet fins ara i el que s’ha fet. Representants de cada barri i localitat fa un resum de les seves accions i propostes.

En general cada representant es presenta per quan i on es reunixen regularment, comenten les reunions que han fet i quanta gent han estat, comissions que han constituït, cassolades, acampades i altres accions que fan regularment i d’altres que proposen de fer més endavant.

Algunes de els i les reunides del Barcelonès són:

Un noi del barri comenta que a Zona Franca no hi ha mobilització i fa una crida per venir al barri a donar recolzament a una cassolada el dia 7 a les 19h. a la plaça Marina (busos 72/9/109)

Una noia de Santa Coloma fa una crida a una mobilització per barris el dia 15 i el 19 i acabar tots a Plç. Catalunya.

Un representant de Sant Adrià proposa demanar a l’ajuntament a fer els plens els dissabtes i no en horari laboral perquè els ciutadans puguem assistir-ni.

Un de Clot proposta de tallades a les vies de comunicació coordinadament per fer-nos visibles. Jo no estic d’acord en molestar la gent, alguns se’ns pot posar en contra per aquest motiu.

Els de Badalona comenten accions com aturades a desnonaments i el suport a col·lectius de treballadors de Can Ruti. El dimecres van tenir una assemblea molt conflictiva i demanen l’assistència per les properes del dimecres a les 21h. i el diumenge a les 18 h.

Properes mobilitzacions i accions previstes aprovades:

11 de juny cassolades a davant de cada ajuntament durant la seva constitució després de les eleccions.

Cassolades tots els barris a les 21 h i possible acampada dia 14 a la Ciutadella. (Es rebutja la concentració del dia 15 al parlament per manca de consens).

Assemblees a cada barri i localitat el dia 18 per la manifestació del dia següent dia 19.

Concentracions als barris el dia 19 i acabar tots a Plç.Catalunya per arribar a les 17h. i després continuar tots fins el parlament.

Aquesta tarda a les 19h. i a les 19h:30 a davant de la conselleria d’Interior (Diputació/ per demanar la dimissió de Felip Puig.

Es proposa també fer tallades de carrers a les 13h. a cada barri els dimecres. Jo no hi estic d’acord perquè provoca molèsties als veïns. Un de Sants diu que aquest tema de les tallades de carrers s’ha debatut molt i hi ha ventatges i inconvenients. Una possibilitat és fer “tallades permeables”, és a dir, deixar carrils perquè vagin passant cotxes. Amb aquesta modalitat els cotxes pitan per donar suport.

Propera reunió de la dreta de l’Eixample el dimecres a les 20h a la Plç. Sagrada Família (C/ Sardenya). #asseixample

One Comment to “Assemblea de barris i localitats a Plç. Catalunya , 4 de juny de 2011: el Barcelonès”

 1. S’ha acceptat en majoria, entenent les característiques de cada territori i per tant la llibertat de decidir en majoria a la assemblea de cada barri les accions descrites a continuació.
  – Dimarts 7 juny 19.00h Plaça Marina, Zona Franca, per ajudar a difondre, hi ha poca participació, és un barri important pel que fa a la seva historia obrera, i propera al port.
  – Dissabte 11 juny Accions en la possessió del lloc als ajuntaments. Per dir-lis que nosaltres som qui governem
  – Dimarts 14 juny Cassolades als barris cap al parlament, i al parlament directe
  – Dissabte 18 juny Assemblees simultànies per reforçar la manifestació del 19 de juny. Potenciar difusió i accions
  – Diumenge 19 de juny, 17h plaça Catalunya. La manifestació surt des dels barris cap a la plaça Catalunya per arribar a les 17h.
  – Dimecres talls de vies circulatòries en solidaritat a sanitat i educació. Segons barri es fa a la 13h o a les 14h.
  – Bloc comú de la coordinadora de barris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: